Nomaden-tent Yurt

Nomaden-tent Yurt

10/1/2011 Nomaden-tent Yurt: Vandaag zijn we wezen kijken naar een Yurt (joert), een ronde Mongoolse nomadentent. Mogelijk was het iets geweest voor ons op De Zomerhof. Zouden we hierin ook workshops kunnen gaan geven.

Nomaden-tent Yurt

We horen dat een Nomaden-tent Yurt in het natte Nederland veel onderhoud nodig heeft: moet ten minste 1 x per jaar uit elkaar, muizen- en vogelnestjes verwijderen, drogen, hout onderhouden (schuren, lakken, repareren). Altijd moet de houtkachel gestookt worden om de tent droog
te houden, zelfs in de zomer bij 30 graden.
Ik ben Yurt-af.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
geert
Door

geert

op 14 Nov 2012

Hoi, heb je al iets gevonden om je workshops in te geven? Ik ben namelijk ook op zoek naar een degelijke tent met voldoende ruimte, misschien hebben jullie al iets interessanters gezien? Hartegroet,

themacentrumdezomerhof
Door

themacentrumdezomerhof

op 15 Nov 2012

Hai Geert,We blijven voorlopig de cursussen in onze eigen ruimte geven. De Yurt was te veel werk voor ons :-) We kunnen je dus niet verder helpen. Wellicht een andere lezer die hierop wil reageren, om Geert verder te helpen?Veel succes!

Reactie plaatsen