NLP voorbereiding

NLP voorbereiding

14/1/2011 NLP voorbereiding: Vandaag besprekingen gevoerd over een mogelijke samenwerking met een methode die een mooie aanvulling vormt op De Brontaal. Vanavond komt Lieke. We gaan vandaag en morgen samen een stuk uit The Live Connection voorbereiden. Met name de NLP voorbereiding, het NLP-verhaal en de vuurceremonie. De eerste cursus draait in april dus wordt het hoog tijd dat we concretiseren. Ik verwacht dat ik in februari nog lekker kan verder broeden op deze module. 

We hebben echt een paar wereldklussers over de vloer. G E W E L D I G  wat ze allemaal doen. Tafeltje hier nodig? Stellage daar? Wasbakje zus? Rekje zo? Het gaat razendrap, ze hebben er lol in en wij helemaal. Ik geef hun gegevens nog niet prijs want dan zijn we ze meteen kwijt. Als ze hier klaar zijn, meld ik ze met naam en toenaam. Martijn komt met weer een konijn aangefietst. De aanrijding vond pal voor zijn neus plaats. Het konijn krijgt een fijn plekje in de vriezer.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen