Nieuw op deze blog

Nieuw op deze blog

Op deze blog plaatsen we in eerste instantie de blogs uit het archief van Dierentolk Mieke Zomer (www.miekezomer.nl).

Hierna schrijven we geregeld nieuwe stukjes over onze ervaringen op en rondom De Zomerhof.

Onze twee honden Easy en Liza, maar ook onze acht ezeltjes Anna, Balki, Elif, Jesse, Julia, Marijn, Olivia en Sil zullen hier een belangrijke rol in spelen.

We hopen dat je veel leesplezier beleeft!

Lieve groet,

Mieke en Nathalie

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen