Natuurlijke geneeswijze Reconnective Healing

Natuurlijke geneeswijze Reconnective Healing

Natuurlijke geneeswijze Reconnective Healing. Gastblogger: Arnold. Hieronder zijn eerste blog:
Laatst werd ik gebeld door een familielid van wie de hond last had met lopen. De hond had de neiging om een van de achterpoten niet te gebruiken. Hij had daar kennelijk ook pijn aan. Mijn zus was hiervoor al naar een dierenarts geweest die een injectie en pillen heeft voorgeschreven.

Deze vermoedde dat de hond aan arthritis leed. De voorgeschreven pillen en prik hielpen voor een paar weken waarna de hond wéér last kreeg van zijn poot.

Natuurlijke geneeswijze Reconnective Healing

Op verzoek van mijn zus heb ik op afstand een Reconnective Healing Sessie met de hond gehouden. Een Reconnective Healing zorgt ervoor dat het dier weer in balans komt en daardoor in staat is te helen. Soms gaat dat heel snel.

Hoe werkt Reconnective Healing?

Met Reconnective Healing worden de meridianen weer in lijn gebracht. De energie kan ik in mijn handen voelen waardoor ik ook achteraf aan de mensen bij het dier kan vertellen wat ik heb waargenomen. Ik voelde tijdens deze sessie dat er vooral veel energie aan de rechter achterzijde merkbaar was. Juist de plek waar de hond zijn poot niet goed kon bewegen.

Spontane genezing

Dezelfde dag belde het familielid nog op met de mededeling dat het probleem van de hond was opgelost en dat het dier weer op alle vier de poten liep. Achteraf bleek dat het inderdaad de rechterachterpoot was, die de hond belemmerde om goed te kunnen lopen.  Mijn zus vertelde dat de hond tijdens het wandelen ineens weer alle vier de poten gebruikte.

Reconnective Healing

Toen ik vroeg naar het tijdstip bleek dat overeen te komen met het moment waarop de sessie plaatsvond. Sindsdien heeft het probleem zich niet meer voorgedaan. In de praktijk zou een samenwerking tussen de verschillende disciplines helende geneeskunde zeer welkom zijn.

Wil jij nou ook preventief te werk gaan met jouw hond? Download dan ons e-book Vers Vlees Natuurlijk! In dit prachtige e-book gaan wij in op de behoeften waardoor jouw hond gezond kan worden en blijven. Bespaar vandaag nog op dierenartskosten!

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt. Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen