Natuurlijk vogelvoer voor buizerds

Natuurlijk vogelvoer voor buizerds

1/1/2011 Natuurlijk vogelvoer voor buizerds: De ree is zo goed als op. Hier en daar op het erf ligt een bot van een dijbeen. Wat is dat fijn fragiel spul zeg. De ruggengraat ligt er nog, het vel ligt er nog en nog een stukje schedel. De hondjes hebben de afgelopen tijd hulp gekregen van een buizerd die zich de ree dagelijks goed liet smaken.
Fijn dat ook deze wilde vogel in de barre sneeuw en de aanhoudende koude bij ons iets eetbaars heeft gevonden.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Harvey
Door

Harvey

op 26 Feb 2015

Wow, als ik door de Twentse natuur wandel dan zie ik meestal een buizerd op het moment dat ik hem verstoor. Nu en dan een buizerd ontdekken door mijn verrekijker of spottingscope geeft me de kans om hem te bekijken terwijl hij in alle rust is. Maar een buizerd in je tuin gadeslaan, wat een luxe!

Laura
Door

Laura

op 26 Feb 2015

Ja, wat zijn ze prachtig he? Het is inderdaad een geweldige luxe om hen in je tuin te hebben!

Reactie plaatsen