Mindfullness met de Iphone

Mindfullness met de Iphone

Mindfullness met de Iphone. De techniek staat voor niets! Mijn I-phone werd dankzij deze techniek met 1 druk op de knop overbevolkt door e-mailadressen van mensen die ooit een Nieuwsbrief hebben aangevraagd, die ooit …, die ooit …. . Wil ik even iemand bellen, dan moet ik door ca 4000 e-mailadressen scrollen van mensen die ik helemaal niet ken.  Mindfullness met de Iphone

En als er nou iets is waar ik niet tegenkan, dan is dat onbenullig onnodig dubbel werk doen. Helaas lijkt niemand
te snappen hoe zo’n apparaat precies werkt, ook niet zij die er zelf eentje
hebben (vier mensen in mijn omgeving) dus ben ik maar begonnen met het handmatig
verwijderen van deze overtolligheid.
En om het een lekker klusje te laten
zijn, doe ik dat in het avondzonnetje. Ben er een paar uurtjes zoet mee. Het
dwingt mij in het hier en nu … heet dit dan Mindfullness?

Over overtolligheid gesproken … de overtollige eco-aardbeien doen het prima hier
aan de weg ;-) Mensen kopen een bakje of twee bakjes voor een prikkie en stappen
glunderend terug in de auto.
Fijn om mensen blij te zien.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen