Mijn dier heeft bijna een ongeluk gehad en is in shock

Mijn dier heeft bijna een ongeluk gehad en is in shock

Mijn dier heeft bijna een ongeluk gehad en is in shock.
Heeft jouw dier last van shock? Heeft zij een traumatische ervaring meegemaakt en kan zij getroost worden? Dan kan Marjolein-olie een wondermiddel zijn. Marjolein-olie werkt zacht en troostend wanneer jouw geliefde dier last heeft van shock. Het brengt licht en liefde voor jouw dier.

Mijn dier heeft bijna een ongeluk gehad en is in shock

Zoals ik al eerder aangegeven had, werkt Marjolein-olie erg goed wanneer jouw dier last heeft van shock. Marjolein-olie zorgt voor verlichting op zielsniveau van je dier. Dit werkt op emotioneel gebied heel goed, maar het heeft zelfs een positieve lichamelijke werking. Ook kan de olie een uitkomst bieden wanneer het dier in een stressvolle omgeving heeft gezeten. (of nog steeds zit)

Wanneer gebruik je Marjolein-olie en wanneer juist niet?

Je zult wel rekening moeten houden met het geslacht van het dier. Marjolein-olie blijkt een positiever en groter effect bij dieren te hebben die van het vrouwelijke geslacht zijn. Het werkt kalmerend en rustgevend op lichamelijk en zielsniveau. Het verlicht eenzaamheid en geeft troost wanneer jouw dier haar vriendinnetje, kindje of moeder kwijt is.

Wat gebruik ik voor mannelijke dieren?

In het geval van shock biedt Sandalhout-olie, Pepermunt-olie of Ceder-olie vaak een uitkomst bij mannelijke dieren. Marjolein-olie heeft een minder sterk effect omdat zij van nature een vrouwelijke olie is.

De werking van Marjolein-olie op fysiek niveau

Marjolein-olie kan een bijzonder effectief middel zijn wanneer jouw geliefde dier fysieke last ervaart van de shock. In dit geval kun je haar met cirkelende bewegingen masseren op haar buik. Pas wel op met katten, het reukvermogen van katten kan erg gevoelig zijn voor verschillende oliën.

Wil jij zelf contact maken met jouw hond, kat of paard? Om ze zelf vragen te stellen, en om een hele andere kant van ze te leren kennen? Download dan nu onze gratis minicursus vol met audio- en videomateriaal. Er zal een wereld voor je opengaan.

Over de schrijver
Harvey
Door

Harvey

op 27 Feb 2015

Hoi, ik heb het artikel met interesse gelezen. Dit soort oliën ken ik eerlijk gezegd niet. Ligt het in de lijn van de alternatieve geneeskunde? Ik ben er wel benieuwd naar. Dat de kat op de foto in shock is, kan ik me wel goed voorstellen! :-) Maar als kattenkruid werkt, waarom marjolein-olie dan niet? Mocht mijn kat een erge ervaring opdoen (even afkloppen) dan houd ik het gebruik van dit soort oliën in mijn achterhoofd.

Reactie plaatsen