Lichtwerkteam over MH17

Lichtwerkteam over MH17

Lichtwerkteam over MH17. Collectief zijn we opgeschud, door elkaar geschud en hevig geschrokken door de gebeurtenissen rondom het boven de Oekraïne neergehaalde Maleisische passagiersvliegtuig, dat vele mensenlevens heeft gekost en de emoties in verschillende landen hoog heeft doen oplaaien.

Naast de schok en het verdriet om de slachtoffers en hun nabestaanden, vraagt dit om onze aandacht. Nederland is rechtstreeks betrokken door het grote aantal Nederlandse doden. Maar achter de schermen speelt een groot conflict: er is veel meer aan de hand. Er spelen politieke belangen mee, er worden spelletjes gespeeld en mensen die zich op de hoogte willen stellen, worden via de media gemanipuleerd. Het heeft geen zin om daarop in te gaan, want wat je voedt, groeit. Dus ook de aandacht die we hier collectief aan zouden schenken, laat iets groeien dat voor Europa en specifiek voor Nederland niet wenselijk is, maar koren op de molen zou zijn voor een Amerika dat op de rand van bankroet staat. Maar wat wordt ons antwoord, als bewuste Nederlanders? Volgen we het nieuws op radio en t.v. en in de kranten? Leven we mee met de rechtstreeks betrokkenen en laten we het daarbij?  Of geven wij, met ons bewustzijn, met onze trilling, een impuls tot een andere uitkomst, vanuit het hogere weten van ons hart? Onze lichtwerkgroep heeft zich enkele dagen afgestemd op de ontstane situatie. Daarbij ontvingen wij o.a. de volgende informatie:

Aartsengel Michaël spreekt

Op 19 juli 2014: “Het is niet zo erg als jullie altijd denken, dit was gepland. Het geeft een doorbraak in het conflict in  dit gebied. En nee, wij willen geen herhaling van negen een een  (nine one one). Het is goed dat jullie ingrijpen. Dat verbaast je, hè? Maar het is co-creatie en júllie bepalen de afloop van dit gebeuren, ook de mate van drama die het gaat opleveren. En mensen houden van drama. Maar goed, jullie willen oplossingen voor het hoogste goed en liefst elegant.

Licht en liefde sturen

Licht en liefde sturen is uiteraard altijd goed, maar dit vraagt om iets meer. Hier kan Europa laten zien hoe zij conflicten oplost t.o.v. de aanpak van Amerika. Dat is wat jullie werkelijk willen: een Europa dat niet volgt, maar de leiding neemt. Verder willen jullie een vernieuwd Europa: oorlog voeren past daar niet bij. Diplomatie wel, en ook verdere samenwerking, open communicatie en de waarheid boven tafel. Jullie zoeken niet naar de schuldigen, maar naar de zeggingskracht van dit fenomeen en jullie zoeken naar oplossingen. Poetin doet dat ook, maar op de gebruikelijke grove manier. Jullie zijn niet anti Rusland, maar anti de methodes die Rusland hanteert. Veel Europeanen denken zo. Als Rusland meer democratisch zou worden en minder corrupt, dan was dit nooit een conflict geworden.

Hogere wil

Het punt is dat de Russen hier nog niet klaar voor zijn. Ze kunnen de verantwoordelijkheid simpelweg nog niet aan. Daarom zoeken ze een sterke man die dat voor hen doet. Dus eigenlijk is dit een conflict tussen 2 culturen die elkaar daar raken. De Oekraïne (Kiev) wil vooruit, het oosten wil dit nog niet en dan scheurt het uiteen in diverse fracties. Hier praten we vooral over onwetendheid, niet over onwil. Het gaat hier ook om respect. Respect dat er meerdere tempo’s en wegen zijn en dat ieder zijn/haar eigen pad moet volgen. Respect is ook: respect voor het leven. Er zijn hier 300 levens achteloos verloren gegaan. Hogere Wil. Het helpt als de betrokkenen meer contact hebben met hun hogere wil. Wie tot bedaren moeten komen, zijn Amerika en Australië. Stuur Licht, liefde en wijsheid naar hen.”
Michaël

De Elohim spreken

Daarop lieten de Elohim ons op 20 juli het volgende weten:
“De dualiteit is nog niet uitgewoed op Aarde. De bekende/vertrouwde reflexen golven nog na. Maar wees gerust, de tsunamihoogte van negen elf elf zullen ze niet meer bereiken. Toch is het ernstig: het is inderdaad geen zuivere koffie en jullie gevoel dat hier weer een duister vuurtje wordt opgestookt, klopt wel. Dit is wel een schokgolf voor de Aarde. Kan er een Nieuwe Tijds antwoord op komen? Zijn meer mensen, ook politici en militairen, wakker te schudden en tot andere antwoorden te brengen? Zet in op liefdeskracht en creativiteit i.p.v. actie – reactie en voorspelbare escalatie. Nog belangrijker is de daar achter zittende laag van de bovenbazen, die aan de touwtjes van macht trekken via financiën, zonder scrupules. Dat hun geheimhouding niet langer stand houdt en hun duister spel wordt doorzien en verdwijnt in het niets: de niet-liefde, waar het vandaan komt. Dit zijn naweeën: deze ramp is er één van, die moet uitwoeden. Blijf in jullie midden, blijf in balans, en stuur liefde en de vlam van waarheid naar de regeringsleiders. Dat is genoeg.”

Afstemmen op licht van waarheid en liefde

Niet alleen Nederland en Maleisië, de Oekraïne en Rusland zijn hierbij betrokken, maar ook Australië en Amerika. Als lichtwerkteam zetten wij ons licht in: het licht van waarheid en liefde en onze eigen harmonie en innerlijke vrede. We doen een oproep aan de velen onder jullie, die vaker licht en liefde sturen naar probleemgebieden, om zich mét ons hierop af te stemmen, om een antwoord te geven op het oplaaiende vuur van conflict. Om de gemoederen tot bedaren te brengen, om escalatie te voorkomen. En om te laten zien dat we niet voor niets een land van lichtwerkers zijn en dat onze trilling verschil maakt: niet alleen voor Europa, maar voor de wereld, ten behoeve van een wereld die we met z’n allen willen creëren!

Maak het verschil!

Dus een ieder, die deze keer het verschil wil maken: zet je in. Aard goed, maak een stevige hemel-aarde verbinding (en als je met een groep bent, een gezamenlijke hartsverbinding) en zet je rust, liefde, licht, aandacht en innerlijke vrede in richting de betrokken regeringsleiders en allen die achter de schermen aan de touwtjes trekken! Zend je hulp voor kracht, rust en liefde, zodat we op grotere schaal de vrede kunnen bewaren.

Met dank aan lichtwerkteam Vera Koenen en Nienke André de la Porte-Riemersma

Check ook: Meditatiewebinar MH17

Voel je vrij om hieronder je reactie achter te laten.
Elke reactie helpt een ander 😉

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
jeannette kok
Door

jeannette kok

op 24 Jul 2014

wat doet dit met ons? Hoe hevig zijn onze emoties rondom dit en de andere gebeurtenissen die zich momenteel afspelen. De wereld is een spiegel van onze eigen gevoelswereld, van wat er in ons astrale veld aandacht nodig heeft. En daarmee kunnen de dieren ons juist zo goed helpen, dat is een onderdeel van waarom zij juist op deze aarde aanwezig zijn. Niet het vuur aanwakkeren door dezelfde emoties te uiten maar in staat zijn, echt in staat zijn, te vergeven en in meditatie (en daarom zijn groepsmeditaties zo belangrijk) het energieveld rondom de plek te bevrijden, zodat deze zielen naar "boven" kunnen en deze zone zich kan vullen met licht. Ik geloof dat we op die manier echt iets kunnen betekenen voor de wereld vrede. Maar ook door aandacht te schenken aan onze eigen emoties en daar serieus grote schoonmaak mee te houden zodat dit soort gebeurtenissen niet meer nodig zijn, zodat dierenleed ook niet meer nodig is.

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 24 Jul 2014

Prachtig Jeannette, ik ga van de warmte zo door naar kippenvel :-) Dankje voor je mooie reactie! We gaan ervoor.

Lenny
Door

Lenny

op 24 Jul 2014

Wow, wat mooi dat dit zo doorgegeven is. Met z'n allen kunnen we een verandering maken, helpen om het totale bewustzijn op een positieve en hoge trilling te krijgen. Grote ego's doen afzwakken opdat ze gaan beseffen dat we allemaal gelijk zijn. Dat de aarde genoeg heeft voor iedereen. We moeten ervoor zorgen dat dit inderdaad niet weer gaat escaleren, maar dat regeringsleiders maar ook burgers op tijd gaan voelen wat er echt nodig is. Van macht en materialisme naar eenheid en liefde!

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 24 Jul 2014

Wat heb je dat mooi gezegd Lenny!!! Dankje! Ik krijg het er warm van.

lisette
Door

lisette

op 24 Jul 2014

weet je ik zag dagen ervoor al 9.11 iedere keer op de klok ,en steeds kreeg ik hier geen goed gevoel bij. het enigste wat ik doorkreeg was dat het weer met vliegtuig te maken had ,maar ik hield het voor me . wilde ik het niet weten......nee want mijn gevoel geeft me meestal gelijk. iedereen wil weten wie de schulidige is ,terwijl ik alleen maar liefde licht en kracht stuur naar alle betrokkennen.

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 24 Jul 2014

Jeetje Lisette, wat bijzonder dat je elke keer 9.11 voorbij zag komen op de klok. We gaan zaterdagochtend weer een gezamenlijke begeleide meditatie doen. Als je er ook bij wilt zijn, kun je je inschrijven via deze link: https://zomerhof.clickwebinar.com/Openbaar_Meditatiewebinar_Licht_en_Liefde_MH17/register We gaan dan groepsgewijs liefde sturen.... het zijn prachtige webinars, al zeg ik het zelf. We hopen dat je erbij bent.

Michiel
Door

Michiel

op 25 Jul 2014

Hoi Lisette,Bijzonder dat je 9:11 zag op de klok. Deze heb ik vaker gezien (samen met allerlei andere synchrone nummers) zonder dat er vliegtuigen neerstortte. 9:11 kan ook betekenen dat je een stuk achter je laat omdat je de les uit geleerd hebt. Voor sommige misschien moeilijk voor te stellen bij deze situatie.Alsnog de intentie om i.p.v. wrok, liefde en licht te sturen lijkt mij een veel betere en dat enkele mensen al een heel stuk verder zijn gekomen in hun leven dan 13 jaar geleden.

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 25 Jul 2014

Dankje Michiel. Interessant dat 9:11 ook kan staan voor datgene jij benoemt. Ik word direct 'nieuwsgierig' naar andere synchrone nummers.Fijn dat je ook liefde en licht stuurt. Zaterdagochtend 11.00 uur bundelen we onze krachten weer.

nindé nenharma
Door

nindé nenharma

op 25 Jul 2014

Bij onze geboorte gaat het niet om wraak, ego's, boosheid, pijnigen etc. Wij zijn in liefde naar Moeder Aarde gekomen, allemaal met een missie! De 1 zal die het hele leven blijven voelen, er in liefde mee omgaan, met zichzelf en vooral naar de medemens..ongeacht waar die woont of er uit ziet. Het gaat om de innerlijke liefde, de ziel en willen leren in geven. Wij zijn er niet voor oorlogen, ego's, geld..nee wij zijn er om te vervolmaken in liefde en in die liefde blijf ik staan, ongeacht wat er met mij of om mij heen gebeurt....ik blijf geven en zenden. Mijn beschermengelen en alle lichtkrachten in liefde gevraagd die Zielen en hun Dierbaren bij te staan, ik red mij nu wel even omdat ik weet waar het het in dit leven omgaat. Liefde gevend, mogen ontvangen in bescheidenheid, bijstaan, stil zijn! Stil ben ik, stil sta ik in dit omvangrijke verdriet, stil zal ik mijn liefde, licht en kracht zenden, stil sta ik bij allen die hier in liefde ook in staan, stil...in alle dankbaarheid naar mijn medemens die voort groeit in de trilling en verbinding!

Nathalie Steffens
aly
Door

aly

op 25 Jul 2014

De maatschappij, het systeem, de wereld moet geheeld, hoe doe je dat? Nog dagelijks, ook nu weer, wordt er zoveel pijn gevoeld. Maar de maatschappij bestaat uit mensen, veelal vredelievende mensen, het "bijbehorend" systeem wordt uitgevoerd door mensen. De wereld is er voor alle mensen, samen de mensheid.Bij oorlogsdaden is er niet één schuldige daarom wordt De schuldige dan ook niet gevonden, want angst; kent geen eigen verantwoording, onliefde; laat geen begrip zien, afgescheiden-zijn; kent geen Eenheid en Liefde, waar geld en macht "winnen" zijn in werkelijkheid alleen verliezers.Als we zelf geen verliezer willen worden moeten we het gedrag wat we afkeuren en veroordelen niet willen kopiëren, als we kopiëren zorgen we voor de negatieve spiraal en houden we de ander dezelfde spiegel voor waar hij elke dag inkijkt. Dagelijks ondervinden we nog waar deze maatschappij toe leidt, die werd gebouwd op afgescheiden-zijn.DE TIJD IS RIJP..... voor de nieuwe wereld, die van Eenheid, Licht en Liefde hoog tijd dat we het afgescheiden-zijn achter ons laten..... mens zijn met alle medemensen, met de aarde als een liefdevolle verblijfplaats..... zoals het de bedoeling is....

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 25 Jul 2014

Wauw Aly, dankje voor je wijze woorden...

Yolanda
Door

Yolanda

op 25 Jul 2014

Licht, liefde sturen naar mensen, situaties en plaatsen is iets wat ik jaren doe. En dat voelt goed. Toch wil ik melden, dat je als lichtwerker niet mag vergeten dat je ook maar een mens bent. Je ervaart, voelt. Ga hier niet aan voorbij. Voel wat het met jou doet, verwerk dit op jouw eigen manier. Wanneer je dat gedaan hebt is er meer ruimte om puur te mediteren, licht en liefde te sturen. Wat ik wil meegeven aan de lezer is: maak eerst ruimte en tijd vrij voor jezelf. Jouw emoties willen ook gezien worden. Lichtwerkers willen zo graag geven, een prachtige eigenschap, daarom hoop ik dat ze niet zichzelf vergeten. Liefs Yolanda.

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 26 Jul 2014

Dankje Yolanda.We sturen in onze meditatie (die we vanochtend ook weer gedaan hebben tijdens het webinar) ook altijd liefde naar onszelf), zodat 'we onszelf' ook voldoende geven.Fijn dat je jouw wens/gedachte/idee ook hebt willen delen met ons.Liefs, Nathalie

Annemiek
Door

Annemiek

op 31 Oct 2014

Elke keer als ik verdriet en onmacht voel opkomen probeer ik dit om te zetten door licht en liefde te sturen. Vooral naar alle regeringsleiders en de 50 miljoen vluchtelingen wereldwijd. Even in een moment van stilte met kaarsjes. Blijven doen. Je gaat je er zelf ook beter door voelen. Het mooie is dat er hoop is dat er steeds meer mensen meër bewust en liefdevol gaan leven. En dat liefde altijd overwint!!! Help anderen die 's nachts wakker liggen van alle narigheid in kranten en media. Vooral oudere alleenstaanden. Vertel dat de media angst verspreid en dat het bewust kijken naar het mooie in onze wereld zo veel beter voelt. En dat je niemand kan helpen door mee te gaan lijden.

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 31 Oct 2014

Mooi Annemiek.....!!! Dankje.

anoniem
Door

anoniem

op 12 Jul 2021

Wat een heftig maar toch mooi verhaal zeg

Joke van het Zomerhof-team
Door

Joke van het Zomerhof-team

op 12 Jul 2021

Dank je voor je reactie! Een fijne dag!

Reactie plaatsen