KRO Goudmijn - Dierentolk Mieke Zomer

KRO Goudmijn - Dierentolk Mieke Zomer

KRO Goudmijn – Dierentolk Mieke Zomer. Op De Zomerhof in Haaksbergen neemt KRO Goudmijn haar interview op met Dierentolk Mieke Zomer.
N.a.v. deze uitzending schreef ik de column Verkeerd Verbonden.

KRO Goudmijn – Dierentolk Mieke Zomer

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Anoniem
Door

Anoniem

op 04 Dec 2013

Wat een leuk programma is dat Goudmijn. Het aarden heb ik niet zoveel moeite mee, door mijn Reiki ervaringen, maar plaatjesdenken vind ik nog lastig. Hoewel ik laatst wel een klein succesje heb geboekt met onze Toby. We gingen naar het strand, mijn dochter, kleindochter en ik met Toby. Hij was door het dolle heen, liep als een wilde heen en weer te rennen. De zee vindt hij maar niets, daar deinst hij voor terug. Na een poosje lag hij uitgestrekt in het zand uit te rusten en focuste ik mij op hem en stelde me voor dat hij netjes naast mijn dochter ging lopen. Ik had niets gezegd, maar wie schetst mijn verbazing toen hij op stond en keurig naast mijn dochter ging lopen. Die vroeg: wat heeft Toby nu ineens, zou hij uitgedold zijn? Waarop ik haar uitlegde wat ik had gedaan. Zij is veel meer met Reiki bezig dan ik en vond het geweldig dat dit werkte. Ik weet zeker dat ze zich er nu ook meer in gaat verdiepen. Ik ben blij met deze ervaring en ga proberen het vaker te doen. Hartelijk dank voor alle interessante en vooral leuke informatie.

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 05 Dec 2013

Beste anoniem, Dankje voor het compliment en je leuke ervaring! En zo raken steeds meer mensen geinteresseerd, ook dankzij jou!

Hermien Kaptein
Door

Hermien Kaptein

op 17 Oct 2014

Ik heb nu een paar keer oefeningen gedaan en ja het lukt mij steeds beter. Mijn grote zwarte kater Puma kan ik zo voor mij halen, dat hij dan buiten loopt. Verbeeld mij in dat ik hem op schoot heb binnen en dat ik hem aai op de plekken die hij het lekkerste vindt.Meetstal is hij binnen 5 minuten dan bij mij met veel gemiauw. Mijn hondje Kai is nog erg lachen.Probeer dingen te verbeelden en zie dat hij dit opvangt,kijkt mij dan met zeer grote ogen vragend aan. Laatst gevraagd wat hij het leukste vond hier,hij rende meteen naar zijn apie[speelgoedbeest toe] Toen heb ik mij ingebeeld wat ik het leukste vond,en ja hoor ik kreeg het meteen van hem, werd dus goed gelikt door hem. Tara is mijn rode poes,die vaak op mij ligt bij mijn bed, Zie aan haar dat zij wil praten,maar het contact is moeilijker als met mijn andere dieren. Het lukt mij nog niet erg in "haar"te zitten. Probeer mij in haar te verbeelden,dat ik lig op vrouwtje en haar hart te voelen enz....maar moeilijk....Rustig aan en afwachten...dan lukt het mij vast wel laters...

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 17 Oct 2014

Zo zeg Hermien, jij bent lekker bezig! Wauw! Dat is niet zomaar iets. Je dieren reageren dus flink op jouw signalen. Erg leuk om te lezen. Onze vorige Herdershond Easy reageerde helemaal niet op signalen, op plaatjes die wij naar haar toe zonden. Ze was er niet ontvankelijk voor :-) De huidige herder juist weer wel. Je hoeft maar even te denken; "Waar is Liza, ik heb haar al even niet gezien", en plop.... daar komt ze de hoek om, om zich even te laten zien. Zo zie je maar, elk dier reageert ook weer heel verschillend. Veel plezier met je ontwikkeling Hermien!

Reactie plaatsen