Koeknuffelen met ons team

Koeknuffelen met ons team

Ja, je leest het goed! We zijn gaan koeknuffelen met ons team. Geweldig! Mieke en ik hadden het al een keer eerder gedaan, waar we gigantisch van genoten hadden. We wilden ons team ook met dit prachtige fenomeen kennis laten maken.

Koeknuffelen met ons team

Nu moet je weten dat er zich een aantal rasechte dierenfreaks in ons team bevinden.
Tot zover geen probleem dus.

Maar… dan heb ik het nog niet gehad over een paar teamleden die misschien iets minder snel halsoverkop verliefd worden op de eerste de beste koe.
Hahaha, denk hierbij aan de dames van de administratie en de boekhouding.

Toch zijn we met z’n allen dapper en enthousiast gaan koeknuffelen. Kun je het je voorstellen? Heerlijk tegen zo’n groot koeienlijf aan gaan liggen? Je tegen haar aan vleien? Koeien die terugknuffelen door jou tussen hun hoofd en hun lijf te klemmen?
Toppunt van heerlijkheid!

En wat hebben de dames van de administratie en boekhouding ons versteld doen staan…. ze lagen er als eerste bij :-)

Tip van boerin Marente: geef de koe de tijd om even aan jou te wennen. Lees haar lichaamstaal en pas hier je bewegingen op aan. Als de koe zich veilig voelt, opent ze zich voor je. En genieten maar!

 

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt. Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Silvia van der Veen
Door

Silvia van der Veen

op 07 Sep 2012

Ja het was echt fantastisch een hele bijzondere ervaring, en ja ik was er een beetje huiverig voor, van dichtbij zijn ze toch best wel heel erg groot, maar ik heb ervan genoten. Bedankt Mieke en Nathalie.

themacentrumdezomerhof
Door

themacentrumdezomerhof

op 07 Sep 2012

Ja hè, Silvia? Maar wat zijn die dieren ook lief indrukwekkend, vind je niet? Lag je daar met je goede gedrag tussen een koe geklemd :-) Fijn dat je genoten hebt. Daar doen we het voor!

yvonne jose
Door

yvonne jose

op 08 Sep 2012

Wat super

themacentrumdezomerhof
Door

themacentrumdezomerhof

op 08 Sep 2012

:-) Ja, het was wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

Reactie plaatsen