Kattenbelletjes

Kattenbelletjes

31-3-2011 Omdat ik in januari en maart in totaal tien werkdagen voor de opnames heb vrijgemaakt, heb ik ander inhaalwerk dat nu begint te schreeuwen. Zojuist vis ik een flinke stapel kattenbelletjes uit mijn tas. Ideetje hier, tip daar. Interessante site, mooie spreuk, leuk idee voor een oefening … en zo ben je de hele dag bezig met je bedrijf: mooier, stabieler, groter, veelzijdiger.

Kattenbelletjes en andere zaken

Vandaag krijgen Easy en Liza hun eerste molletjes. Wij zijn nieuwsgierig wat ze ermee doen. Easy moet ze niet. Liza vindt het leuk om erin te rollen. Maar daarvoor hebben we ze niet. Dat vinden we niet leuk. Dan gaan ze terug naar de vorige ‘eigenaar’ van de tas met inhoud. Die voert ze aan de jonge uilen in haar nestkast. Tannetje had het al voorspeld: honden vinden mollen en een bepaald soort muizen niet lekker. Ze heeft dus gelijk gehad.

Eind van de middag komt de nieuwe accountant. De manier waarop ze het aanpakt, boezemt ons vertrouwen in. We krijgen wel een pak huiswerk mee dus daar zijn we de komende week druk mee. Onze vorige accountant heeft er een potje van gemaakt. Het was een groot kantoor. En dat is de ellende: wij waren een kleine klant voor een groot kantoor. Je kunt beter een grote klant zijn voor een klein kantoor. De rekeningen waren er overigens niet minder om.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen