Honden-socialisatie in de hondencreche

Honden-socialisatie in de hondencreche

16/3/2011 Honden-socialisatie in de hondencreche: Toch nog de laatste sporen van de jetlag of gewoon zomaar om 05:00 uur op? Het geeft me wel even de tijd om de blog weer bij te werken. Straks ga ik het gesprek met een ezeltje voorbereiden, in de make-up en meteen door naar Gouda voor opnames. Vanuit daar krijg ik een lift naar Amsterdam.

Honden-socialisatie in de hondencreche

Daar mag ik mijn dochter helpen verhuizen met mijn vleugellamme rechterarm, blijf een nachtje slapen, mag verder helpen en daarna terug naar huis. Liza is dan een dag op de hondencreche geweest. We treffen hier veel te weinig honden en we denken dat het goed voor haar is.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen