Meestgestelde vragen over het product: Hond met Vuurwerkangst / Kat met Vuurwerkangst
Promotiefilmpje Hond Bang voor Vuurwerk
Het middel is hier te bestellen:
https://www.goedvoormensendier.nl/hond-bang-voor-vuurwerk
https://www.goedvoormensendier.nl/kat-bang-voor-vuurwerk
- Vraag: Is de samenstelling voor hond en kat hetzelfde?
Antwoord: Ja. Het middel Hond met Vuurwerkangst en het middel Kat met Vuurwerkangst zijn voor 100% identiek. Zelfs het etiket. Vandaar dat ook op het middel voor katten staat: Voor Honden. Eigenlijk zou er moeten staan: Voor Honden, Katten, Mensen, Paarden, Konijnen, Ezels, Vogels, Geiten etc. etc. Maar op dit moment zijn deze etiketten nog niet klaar. - Vraag: Kan Hond met Vuurwerkangst of Kat met vuurwerkangst samen met andere middelen worden gegeven?
Antwoord: Ja. Dit middel kan met elk ander middel worden gegeven (BachBloesems, etherische oliën, stenen, mineralen, chemische middelen uit de farmacie). - Vraag: Hoe gebruik ik Hond met Vuurwerkangst of Kat met vuurwerkangst
Antwoord: Je pompt een beetje spray op je handen en wrijft deze over elkaar. De biologische alcohol verdampt nu en je handen zijn snel weer droog. Vervolgens aai je jouw dier van kop tot staart. Dit doe je twee keer per dag.
Telkens als je ziet dat jouw dier angstig is, herhaal je deze handeling. Bij honden is het handig om het flesje mee te nemen op de wandeling. Zo kun je telkens onmiddellijk reageren als je ziet dat jouw hond bang is of dreigt te worden.
Je kunt het ook rechtstreeks spuiten in de mond van het dier. Maar dieren die toch al bang zijn, zijn ook al bang voor het geluid dat het pompje maakt. Dus vaak is dat geen succes. Daarbij kun je ook dagelijks een spray in het drinkwater doen. - Vraag: Wat gebeurt er precies met een dier dat wordt behandeld?
Antwoord: Het middel werkt op het energieveld van het dier, op de aura, zogezegd. De stress die jouw dier opdoet als het angstig is, komt ook terecht in de aura. Als je telkens de aura van je dier met dit middel afstrijkt, maakt de stress plaats voor vertrouwen. Je zult merken dat de angst zich niet opstapelt maar dat je dier met steeds meer vertrouwen de voorheen angstaanjagende situaties tegemoet treedt. - Vraag: Ik heb een Chihuahua en een Berner Sennenhond met een enorm gewichtsverschil dus. Hoe gebruik ik Hond met Vuurwerkangst bij de ene en hoe bij de andere hond?
Antwoord: Voor beide honden, ongeacht het formaat/gewicht, is het gebruik hetzelfde. Zie vraag 3. - Vraag: Ik heb Hond met Vuurwerkangst voor Oudjaar. Wanneer moet ik ermee beginnen?
Antwoord: Dat is afhankelijk van hoe vroeg er bij jullie in de buurt vuurwerk wordt afgestoken. Voorbeeld: beginnen ze begin december, dan adviseren wij om drie weken van tevoren te beginnen met de behandeling 2 x per dag (zie vraag 3). - Vraag: Het is nu al 29 december en ik zie Hond met Vuurwerkangst nu pas. Heeft het nu nog wel zin om het te gaan gebruiken?
Antwoord: Jazeker heeft het zin. Er zijn reviews van mensen die het product op 31 december in de ochtend hebben ontvangen, er meteen mee aan de slag zijn gegaan en een rustige Oudejaarsavond hebben gehad omdat hun hond zo relaxed was. - Vraag: Ik heb een hond met trauma. Hoeveel gebruik ik per keer?
Antwoord: Net als bij het andere gebruik. Zie hiervoor vraag 3. Graag zouden wij je vragen ons een mailtje te sturen. Mogelijk willen we dan een extra product inzetten om het trauma te verwijderen. - Vraag: Hoe lang is Hond met Vuurwerkangst of Kat met Vuurwerkangst houdbaar?
Antwoord: Indien het flesje is geopend, twee jaar - Vraag: Kan Hond met Vuurwerkangst of Kat met Vuurwerkangst energie overnemen van andere producten en moet het energetisch worden gereinigd zoals bij stenen?
Antwoord: Nee, dit middel is energetisch verzegeld. Het kan ook in de verpakking geen energie van andere producten overnemen. - Vraag: Wat is de levertijd?
Antwoord: Als de levertijd langer kan duren dan een paar dagen, dan staat dit vermeld bij de productomschrijving in de shop. - Vraag: Ik vind de verzendkosten zo hoog. Waarom is dat?
Antwoord: Het flesje past niet door de brievenbus en komt daarom als pakje. Helaas kunnen we daar niets aan doen. - Vraag: Ik heb een hond met (incidentele) epilepsie. Mag ik Hond met Vuurwerkangst dan wel gebruiken?
Antwoord: Ja. Wij hebben geen negatieve meldingen gehad van het gebruik van dit middel bij dieren met epilepsie. - Vraag: Kunnen Hond met Vuurwerkangst en Kat met Vuurwerkangst bij elk ras worden gebruikt?
Antwoord: Ja. Uitwendig kan dit zeker. Bij dieren met een gevoelig spijsverteringsstelsel wordt inwendig gebruik afgeraden. Hen kun je aaien met het middel of het middel in de waterdrinkbak doen. - Vraag: Vlak na gebruik begint mijn hond te niezen en te rollen. Is dat wel goed?
Antwoord: Ja, sommige honden doen dat. Dat kan geen kwaad. Het betekent dat er iets verandert in de energiestructuur bij het dier. En dat is wat je wil dat er gebeurt. - Vraag: Mag mijn hond zwemmen als zij net is behandeld?
Antwoord: Ja, dat is geen enkel probleem. - Vraag: Werkt Hond met Vuurwerkangst of Kat met Vuurwerkangst bedwelmend of is het een drug?
Antwoord: Nee, het werkt absoluut niet bedwelmend. Jouw dier blijft wakker en alert maar alleen zonder angst - Vraag: Is het alleen in Nederland te krijgen?
Antwoord: Nee, wij leveren over de hele wereld. - Vraag: Wat zijn de exacte ingrediënten van Hond met Vuurwerkangst en Kat met Vuurwerkangst?
Antwoord: Dat zijn werkzame energieën. (Tip: probeer het maar niet te begrijpen. Dit gaat zelfs ons onze pet te boven. Wij zien het als een soort van hogere wiskunde). Het gaat om de volgende energieën: Blauwe Straal van de Elohim, Blauwe Scheppingsstraal, Roze Scheppingsstraal, Violette Scheppingsstraal, El Morya, Lao Tse, Djwal Khul, Lady Portio, Calcium) - Vraag: Mijn hond draagt in de vuurwerktijd een thundershirt. Kan ik Hond met Vuurwerkangst dan toch gebruiken?
Antwoord: Ja. Geen enkel probleem. ’s Ochtends en ’s avonds behandel je je dier als het ’t shirt niet aan heeft. Tussendoor bij elke schrikreactie gewoon als het dier het wel aan heeft. Kijk even of de schrikreactie na de behandeling snel genoeg weg is. - Vraag: Mijn dier is bang voor het flesje. Wat moet ik doen?
Antwoord: Grote kans dat jouw dier bang niet bang is voor het flesje maar wel voor het geluid dat het pompje maakt. Als jouw dier toch al bang is uitgevallen kan zelfs dit zachte geluid al angst opwekken. Wij adviseren in dit geval niet het pompje te gebruiken maar misschien een pipet bij de apotheek te halen waarmee je wat van het middel uit het flesje haalt. De pompdop is namelijk gewoon los te draaien. Wat je ook kunt doen, is om je handen in een andere ruimte in te sprayen dan waar het dier is. Je wrijft het na het inspuiten in je handen, loopt naar het dier toe/roept het en vervolgens aai je hem/haar. Na een paar keer zul je merken dat ook de angst voor het flesjes afneemt. - Vraag: Mijn handen zijn alweer droog voordat ik mijn dier heb geaaid. Het middel is dan al weg. Werkt het dan nog wel?
Antwoord: Ja. Het gaat niet om het vocht dat aan je handen zit, wel om de energie die nu om je handen hangt. - Vraag: Ik heb meer dieren die ik wil behandelen. Hoe doe ik dat?
Antwoord: Je spuit je handen in en wrijft ze over elkaar om de werking te activeren. Je behandelt eerst het dier met de grootste angst. Vervolgens die met iets minder angst. Als je daarna nog meer dieren gaat behandelen, kijk je even wat hun reactie is. Mogelijk kun je twee of drie dieren behandelen met één pompje, misschien zelfs meer. Dat is even voor jezelf om uit te proberen. - Vraag: Een van mijn dieren is zo angstig dat ik hem niet met mijn handen kan benaderen. Maar als ik het in het drinkwater doe, dan krijgen de andere dieren het ook binnen. Dat zal de bedoeling toch niet zijn?
Antwoord: Het kan geen enkel kwaad als de andere dieren het middel ook binnen krijgen, ook al is het niet voor hen bedoeld. Hun systeem neemt het middel dan niet op. - Vraag: Mijn kat heeft een dikke vacht. Werkt Kat met Vuurwerkangst dan wel?
Antwoord: Ja. Je aait je dier gewoon over de dikke vacht heen. Mocht je toch het gevoel hebben dat het middel zijn werking niet doet, dan kun je het je dier ook in de mond geven of in het drinkwater doen. Zie ook vraag 14. - Vraag: Kan ik met het aaien van mijn dier een overdosis geven?
Antwoord: Nee, dat lijkt ons niet. - Vraag: Hoe lang, hoe diep en hoe stevig moet ik Hond met Vuurwerkangst of Kat met Vuurwerkangst inwrijven?
Antwoord: Geen van alles … 😉 Je hoeft je dier alleen met het middel aan je handen een paar keer te aaien. Gewoon van hoofd tot staart. Klaar. - Vraag: Mijn hond is nogal gevoelig. Zitten er geur-, kleur- en smaakstoffen in Hond met Vuurwerkangst?
Antwoord: Nee. Het middel is vrij van deze stoffen. Het is geur- en smaakloos. - Vraag: Welke bijwerkingen kennen Hond met Vuurwerkangst en Kat met Vuurwerkangst?
Antwoord: Je dier kan even niezen of gaan rollen. Als dit gebeurt zou je het middel iets verder bij het hoofd vandaan kunnen gaan geven. Zie ook de opmerking over erg gevoelige rassen, vraag 14. Heel soms reageert een dier heftiger: vreemd uit zijn/haar ogen kijken, hijgen, onrustig worden, braken. In dat geval geef je het dier die zelfde dag niet nog een dosis. De volgende dag houd je het flesje voor zijn/haar hoofd. Wil hij/zij eraan ruiken, dan kun je weer toedienen zoals je eerder deed. Wend hij/zij zijn/haar hoofd duidelijk af of wil hij/zij weg, dan dien je het middel via het drinkwater toe.
Ook als er bij een eerste toediening een worsteling heeft plaatsgevonden, kan jou dier vreemd uit zijn/haar ogen gaan kijken, hijgen, onrustig worden en/of braken. Deze bijwerkingen zijn doorgaans binnen een kwartier voorbij. - Vraag: Mijn hond blaft tegen elke hond die hij tegenkomt tijdens het uitlaten. Helpt het daar ook tegen? Wordt hij er rustiger door?
Antwoord: Er zijn reviews van mensen die aangeven dat het middel bij hun hond helpt als deze tegen andere honden blaft. Dus als het blaffen is gebaseerd op angst, dan is ons antwoord: Ja, het kan daartegen helpen. - Vraag: Werkt Hond met Vuurwerkangst ook tegen angst in de auto?
Antwoord: Ja, het werkt tegen allerlei soorten angsten: bang voor de stofzuiger, bang voor de dierenarts, bang voor een plastic zak in de tuin, bang om in de auto te zijn, etc. etc. - Vraag: Wat is de beste plek om het op de vacht te strelen? Heeft dat nog effect op de werking van het product?
Antwoord: Eigenlijk gaat het meer om het ‘afstrijken’ van het dier. Streel je dier van hoofd t/m staart en eventueel de benen en voeten ook. Mocht je dier gaan niezen, dan sla je het hoofd de volgende keer over. Dus liefst het hele dier behandelen. - Vraag: Werkt het á la minute? Als er bijvoorbeeld geknald wordt tijdens een wandeling, krijg ik 60 kg hond niet meer in beweging
Antwoord: Bij het ene dier werkt het á la minute. Bij het andere dier na een paar weken. Sommige dieren dieren reageren onmiddellijk, andere dieren na drie weken. Sommige dieren reageren fascinerend goed, andere dieren helemaal niet. Zie vraag 3, 6 en 7 over het gebruik. - Vraag: Kan ik dit ook gebruiken bij mijn (nieuwe) pup/kitten die het nest al heeft verlaten?
Antwoord: Ja. Dien eerst telkens een klein beetje toe. Kijk hoe de pup/kitten reageert en zo werk je toe naar de dosis voor volwassen dieren. - Vraag: Wat als mijn dier helemaal niets van het middel en/of het flesje wil weten?
Antwoord: Dan dien je het middel alleen via het drinkwater toe - Vraag: Als het niet werkt, is er dan een niet-goed-geld-terug-garantie?
Antwoord: Een niet-goed-geld-terug-garantie kan alleen worden gegeven als het middel in de oorspronkelijke staat wordt teruggezonden. Bij dit flesje kan dit onmogelijk. Het is in het laboratorium verzegeld en je moet de verzegeling verbreken om het te kunnen gebruiken. Zodra de verzegeling is verbroken, kun je het middel niet meer terugzenden. Als het middel niet werkt bij jouw dier, dan vinden wij dat erg verdrietig voor alle betrokkenen. Wij kunnen het middel dan niet terugnemen en vergoeden. Wel willen wij vanuit onze brede kennis met betrekking tot het helpen van dieren met allerlei soorten angsten, met alle liefde meedenken over hoe jouw dier wél geholpen kan worden. Erg goede resultaten bereiken wij ook met geloof-het-of-niet ‘bloemetjes’ van allerlei merken: Bach, FES, Hollandse Remedies etc etc. Je kunt hier de vragenlijst bestellen aan de hand waarvan wij de analyse maken van het probleem en een mix gaan samenstellen: Ja, ik wil mijn dier nog verder natuurlijk ondersteunen. - Vraag: Ik lees dat het ook voor paarden is. Waar moet ik een paard instrijken? Het is dan wel een klein potje.
Antwoord: Een paard strijk je met de zelfde hoeveelheid in als een kat, een konijn of een hond: middel op je handen sprayen, in je handen wrijven en het dier rondom afstrijken (aaien). Dus in feite alle energie rondom het dier hiermee weghalen. Je gebruikt net zoveel van het middel voor een konijn als voor een paard. Het formaat van het potje is dus niet relevant. - Vraag: Hoe lang moet ik het gebruiken?
Antwoord: Zo lang als je denkt dat nodig is of net zo lang tot de angst helemaal weg is of wat maximaal mogelijk is voor je dier. Je kunt het niet te lang gebruiken. Je mag het ook gewoon door blijven gebruiken als je dier bang is voor onweer of als het andere angsten heeft. Je kunt het dan ook combineren met het Angstprotocol (binnenkort in de shop). In combinatie met dit middel zal de angst bij jouw dier dan nog verder afnemen of misschien zelfs helemaal verdwijnen. - Vraag: Ik geef mijn hond zalmolie en schapenvet met knoflook over haar eten. Kan ik dit gewoon blijven geven?
Antwoord: Hmmm, wat smullen voor haar. Ja hoor, gewoon blijven doen. - Vraag: Ik heb van u de spray voor mijn hulphond gekocht. Ik gebruik het nu bijna 2 weken maar het angstige gedrag voor vuurwerk is er nog steeds en nog gespannener. Je hoort hier af en toe een knal en dan heeft hij de staart tussen de benen, trillen, hijgen. Hij schrikt nu bij ieder hard geluid. Ik heb het eerst gewreven over zijn rug en nu spuit ik het in zijn bek. Ik gebruik het samen met Strezz. Wat kan ik nog doen, ik heb al zoveel geld uitgegeven???
Antwoord: Soms wordt de reactie van het dier tijdelijk erger. Als je dan een paar dagen stopt met toedienen en vervolgens weer begint, ‘pakt’ het systeem van het dier het middel vaak wél op. Het heeft er gewoon even aan moeten wennen. - Vraag: Hoe lang doe je met een flesje?
Antwoord: Dat is wat lastig te zeggen. De fabrikant zegt: 2-3 maanden. Maar als jouw dier in een omgeving woont waar heel veel vuurwerk wordt afgestoken en waarbij het om de haverklap schrikt, zal het flesje waarschijnlijk eerder leeg zijn. - Vraag: Ik spray mijn hond rechtstreeks op de vacht. Maar het helpt niet. Wat kan ik nu doen?
Antwoord: Niet rechtstreeks op de vacht sprayen maar in je handen sprayen. Met je gesprayde handen aai je je hond. Zie ook het filmpje - Vraag: Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?
Antwoord: Dat is per dier verschillend. Het ene dier reageert onmiddellijk. Het andere dier geleidelijk, weer een ander dier na 3 weken en het volgende dier reageert helemaal niet. - Vraag: Hoe lang blijft het middel werken nadat ik het heb aangebracht?
Antwoord: Dat is moeilijk te zeggen omdat dit per dier en per situatie verschillend is. Doel van het middel is om de stress uit het systeem te halen en ervoor te zorgen dat de stress zich niet opstapelt. Reageert jouw dier op het middel, dan zul je in het begin misschien druk zijn met het telkens aanbrengen van het middel als je ziet dat je dier angstig is. Maar de frequentie zal steeds minder vaak worden. Dus eigenlijk kun je alleen uit eigen ervaring weten hoe lang het middel blijft werken. Dat is natuurlijk ronduit vaag, dat beseffen we. Maar iets anders kunnen we er niet van maken, helaas. Dus zelf ervaren hoe je dier reageert. - Vraag: Moet ik het flesje op een speciale manier bewaren, dus koel of donker?
Antwoord: Nee hoor, dat is niet nodig. Je kunt het ook gewoon in je jaszak doen. Zo heb je het telkens bij het wandelen bij de hand. - Vraag: Ik vind het wel spannend. Vooral omdat mijn hond ook mat kan worden en wat nog meer?
Antwoord: Wij begrijpen dat je het spannend vind. Dit is een product dat vorig jaar nieuw op de Nederlandse markt is gebracht. De reviews zijn doorgaans erg goed. Het is niet de bedoeling dat je hond er mat van wordt of dat er iets wordt onderdrukt dat er niet meer uit kan. Tijdelijk mat worden, dat zou kunnen maar na een paar dagen moet die matheid weg zijn. - Vraag: Een geopend flesje is 2 jaar bruikbaar. En een niet-geopend flesje?
Antwoord: Ruim 25 jaar. - Vraag: Ik gebruik het middel sinds gisteren voor mijn hond. Vandaag meteen de vuurdoop gehad: een vuurwerkshow waar we zijn gaan kijken. Het middel hielp niks. Helemaal niks. Zo zielig! Mijn hond bleef maar hijgen en trillen en kwijlen. We zijn nu thuis maar hij blijft dit maar doen. Heb je nog een tip?Antwoord: Als jouw hond nu meteen op de eerste dag van het gebruik de vuurdoop heeft gehad, vergelijk ik het met een kind dat gaat leren zwemmen en dat je meteen in het diepe gooit, bij wijze van vuurdoop. Daar kun je ook niks van verwachten. Een beetje gezond verstand in combinatie met dit middel, wil ook nog wel eens helpen.
Deze lijst met vragen en antwoorden wordt voortdurend bijgewerkt. Ontstaat er een nieuwe vraag bij jou, kijk dan eerst svp of iemand jou al is voorgeweest en of het antwoord hier al is gegeven.
Gebruiksaanwijzing Hond / Kat Bang voor Vuurwerk
Hond met Vuurwerkangst is hier te bestellen:
https://www.goedvoormensendier.nl/hond-bang-voor-vuurwerk
Kat met Vuurwerkangst
https://www.goedvoormensendier.nl/kat-bang-voor-vuurwerk
Heb je zelf een vraag?
Stel ‘m hieronder in het venster. Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden en publiceren.
Heb je een spoedvraag? Mail ons naar info@dezomerhof.nl Dan helpen we je daar.
Y Hoge
op 06 Nov 2019De Zomerhof
op 11 Nov 2019Miranda Sterrenburg
op 08 Nov 2019De Zomerhof
op 11 Nov 2019Saskia
op 20 Dec 2019Nathalie Steffens
op 21 Dec 2019