Hoe doe je een baby in bad?

Hoe doe je een baby in bad?

Hoe doe je een baby in bad?

De manier waarop deze baby in bad wordt gedaan …
Het is zo liefdevol en teder. Hoe graag was jij zelf deze baby geweest?
Is het niet ontroerend? Had jij ook zo graag geweten dat dit tot de mogelijkheden behoorde toen jouw baby nog zo klein was?  Voel je niet schuldig. Je wist niet beter.

Stuur deze link daarom door naar je eigen kinderen. Of naar je kleinkinderen. Zij kunnen het beter doen dan jij deed. Jij wist niet beter. Zij nu wel. Jij geeft ze nu de kans om hun kind dit geschenk te geven.

Geniet ervan. Bekijk het filmpje nog eens en geef het door.

Zou je ook graag beter met baby’s om willen gaan? Beter met ze communiceren? Of zou je erg graag met comateuze patiënten of dementerenden communiceren? Volg dan onze Cursus Babyfluisteren en leer omgaan met al deze verschillende groepen!

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Dees
Door

Dees

op 31 May 2016

Geweldig mooi om te zien, hoe deze baby weer geniet v dezelfde geborgenheid als in de baarmoeder, heb t filmpje direct doorgestuurd naar mijn zusje, die 5 maanden geleden voor het eerst is bevallen v mijn nichtje Lot. Super zo'n kindje in de familie erbij, t verandert echt heel veel in de verhoudingen tussen familieleden en hun band, die wordt nog veel sterker hierdoor, tenminste dat is mijn recente ervaring.

het Zomerhof-team
Door

het Zomerhof-team

op 01 Jun 2016

Gefeliciteerd nog, Dees, met je nieuwe nichtje!!

Reactie plaatsen