Heb jij ook altijd zoveel te doen voordat je weg kunt?

Heb jij ook altijd zoveel te doen voordat je weg kunt?

Afgelopen weekend hebben we weer cursus Communiceren met Dieren gedraaid. Stuk voor stuk is iedereen weer met een groot persoonlijk succes naar huis gereden. Gisteren meteen voor opnames voor Villa Achterwerk naar Utrecht. Het is weer een mooie aflevering geworden.  Heb jij ook altijd zoveel te doen voordat je weg kunt?

Hoe in vredesnaam krijgen we alles klaar?

Vandaag weten we niet hoe we alles nog rond gaan krijgen voor ons vertrek. Er zijn veel mensen die ons op het laatste moment nog even benaderen. De bureaus liggen bezaaid met papieren die om actie vragen.

Nog opstellingen, consulten, opnamedagen, afspraken

Deze week nog twee mens/dier-opstellingen, twee Dog Listener-consulten op locatie, een kinderworkshop op maat, een opnamedag voor Villa Achterwerk in Muiderberg, een afspraak met de accountant, een telepathisch consult met een hond, een werkoverleg, een overdracht van alle werkzaamheden op de boerderij, een noaberkoffie, een nieuwsbrief klaarmaken, een stukje schrijven voor het Eigentijds Festival en de workshops inplannen die we daar gaan geven, een sessie Telepathie …

Dan maar in Eva-kostuum?

We gaan met puur vrije dolfijnen zwemmen maar hebben nog niet eens badkleding. Geen idee waar we nu de tijd vandaan halen om hier nog te gaan shoppen. Misschien verkopen ze daar nog een of andere overjarige bloemetjeszwembroek. De rest verzinnen we er wel bij.

Zimmer frei in ons uilenhuis

Ons uilenhuis is nog niet bewoond. We zullen even een kaartje ophangen: B&B / Zimmer Frei. We wonen dicht bij de grens, per slot. Vandaag op De Zomerhof een mens/dier-opstelling over een vermist dier. Familieopstellingen zijn altijd bijzonder om mee te maken…

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen