Hartenergie geven aan mijn dier

Hartenergie geven aan mijn dier

Hartenergie geven aan mijn dier

Lieve Marjon,

Je hebt eind vorig jaar een gesprek met onze Timon gehad. Bach bloesem geadviseerd. Nogmaals bedankt. Hij is echt stuk rustiger.
Naar buiten zijn we nog niet gegaan omdat hij nog wel kan fixeren en ik binnen het nog kan afleiden.
Maar buiten zijn zoveel nieuwe geuren dat ik nu nog even wacht. Maarrr … 

Ik heb de cursus communiceren met dieren (live) gevolgd! Echt Super! Eind januari laatste dag gehad. En wat een topvrouwen die Mieke en Nathalie!
Inmiddels met 7 dieren gepraat echt super!

Bij onze katten vind ik nog moeilijk omdat mijn ego hierbij wat overheersend is en ik hoop dat ze wel alles tegen mij durven te zeggen.
Soms zeg je tegen een vreemde meer..

Ik moest deze week verschillende keren aan je denken en het verslag dat je deed van Timon.
Ben je nog steeds dankbaar!

Hartenergie geven aan mijn dier: Timon geef ik veel hartenergie waar hij echt rustiger van wordt! Heel blij mee! Hij speelt veel meer en wij met hem.

Dus bedankt voor alles! En omdat jij z’n goed verslag hebt uitgebracht heb ik toch maar de stoute schoenen aangetrokken en de cursus bij Nathalie en Mieke gevolgd en dat had ik voor geen goud willen missen!

 

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
anoniem
Door

anoniem

op 12 Jul 2021

Wat een bijzondere ervaring zeg, ga dit ook proberen met mijn hond Max!

Joke van het Zomerhof-team
Door

Joke van het Zomerhof-team

op 12 Jul 2021

Heel fijn!

Reactie plaatsen