God in Frankrijk

God in Frankrijk

God in Frankrijk … 20/6/11 schrijf ik met een dikke vilstift op de plastic zak en doe ‘m in de vriezer. Ze was nog warm toen ik haar van de weg raapte, deze fazant. En wat weegt zo’n beestje helemaal niks! ’s Avonds begeleid ik haar naar het licht. Over twee weken zullen de hondjes haar opeten. Ik denk dat ze in hun holle kies past. 

God in Frankrijk 

Op een tip van een kennis rijden we naar Duitsland, hier vlakbij. Daar plukken we prachtige rijpe eco-aardbeien. In korte tijd hebben we circa 7 kilo bij elkaar. Geen idee wat we met al die aardbeien moeten, maar het plukken alleen al is zo leuk. Het is prachtig weer. We voelen ons als God in Frankrijk.

De komende drie weken geven we geen cursus en kunnen we lekker door met het ontwikkelen van nieuwe cursussen en het nog strakker organiseren van het bedrijf. Maar daarna begint een marathonsessie: dan starten we met een Blok 1 Brontaal, Blok 2 Brontaal, Brontaal Jeugd, nog een Blok 2 Brontaal, Life Time Healing, Stilteweek en nog een Blok 1 Brontaal.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen