Een meisjesdroom komt uit

Een meisjesdroom komt uit

Een meisjesdroom komt uit we gaan zwemmen met dolfijnen

We gaan een van onze meisjesdromen voorbereiden. Ergens in de Stille Oceaan gaan we een maand lang contact maken met en zwemmen tussen wilde vrije dolfijnen en misschien zelfs met bultruggen. Met klem: we gaan niet zwemmen met gedresseerde geconditioneerde apen maar met echte vrije dieren.
Vandaag boeken we de vlucht. Wat een fantastische belevenis gaat dit worden.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Elise
Door

Elise

op 27 Jan 2015

Heb ik ook gedaan! Ik heb ook met een dolfijn gezwommen! In Turkije! Was wel een beetje zielig want je zag dat ie moe was. Maar ik wou zooo graag! En ik ben niet zo zwaar, dus ik dacht: nou, wees maar flink, nog eentje dan! En dat was ik dan ....Echt ontzettend leuk om te doen. Het voelde net als Flipper. Jeetje wat gingen we snel! We roeitsten door het water.

Laura
Door

Laura

op 26 Feb 2015

Wat bijzonder te horen dat je met een dolfijn hebt gezwommen. Als je met dolfijnen wilt zwemmen raden we je altijd aan dit te doen waar het toegestaan is, en alleen met dolfijnen in vrijheid te doen. Hoe mooi is het immers als een dier uit zich zelf ook met jou wil zwemmen en hier niet toe verplicht wordt? Wanneer je ziet dat het dier moe is, niet goed behandeld wordt, opgesloten zit of anderzijds verplicht wordt te zwemmen met mensen, ga dan niet zwemmen met hen, maar meldt dit bij een organisatie die opkomt voor dolfijnen. Hopelijk kan er een einde aan worden gemaakt.

Reactie plaatsen