Een cadeautje van mijn overleden hond

Een cadeautje van mijn overleden hond

We kregen het onderstaande, prachtige verhaal van Anneke Schoonbergen. Zij heeft bij ons de cursus De Brontaal van de Dieren gevolgd. Anneke vertelt:

Via een dierentolk had ik al gehoord dat Roetje, onze overleden hond, gezegd had dat er een bijzondere hond op mijn pad zou komen. Dit is ook allemaal weer zo mooi gegaan! Dinsdagochtend liep ik in de Pas en Bos, hier in Dodewaard.
Het was Roetje zijn favoriete uitlaatplaats!! Ik was daar na het heengaan van Roetje nog niet geweest, maar dinsdag dacht ik: het wordt hoog tijd! Jochem loopt daar ook graag, dus gingen wij erheen. 

Ik denk spontaan aan een Rottweiler

Ik liep de route bewust andersom, en toch kwamen de tranen. Toen moest ik opeens aan een Rottweiler denken, maar ja, ik had zoiets van, als er een rottweiler komt dan wel n teefje. En liever niet ’n hele jonge pup. Als de tijd rijp is dan komt ze vanzelf in mijn gezichtsveld. ’s Middags besluit ik even op Facebook te kijken en komt opeens deze foto aan mij voorbij!!!!

ScreenShot002

Een Cadeautje van mijn overleden hond

Ik was stomverbaasd! ’n Teefje, 6 maanden oud, en een Rottweiler. Hahahahaha! Dus ja, ik heb gelijk maar gebeld want dit kon geen toeval zijn! En nu is ze dus hier, een cadeautje van onze overleden hond Roetje.
We hebben haar Daisy genoemd.

Had jouw (overleden) dier ook nog een boodschap voor jou? Reageer dan op dit artikel en laten we elkaar blijven inspireren met prachtige ervaringen!

 

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt. Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen