Een boodschap van een paard

Een boodschap van een paard

Een boodschap van een paard.
In 2012 ben ik een eigen praktijk gestart in Telepathisch communiceren  met dieren, BoTemperamental genaamd. De naam BoTemperamental is gebaseerd op de intense communicatie die is ontstaan tussen mij en de paarden Bo en Temp. De (eigen)wijsheid en de innerlijke rust die deze beide paarden uitstraalden heeft mij diep geraakt.

Western riding

Sinds een aantal jaren rijd ik paard en wel western. Mijn vaste paard was na enige tijd Bo.  Wat ik van Bo geleerd heb, is dat ik te zachtaardig en te ongeduldig ben en dus in zijn ogen geen leider. In de stal tegenover Bo stond Temp. Wanneer ik Bo ging poetsen volgde Temp met zijn wijze blik al mijn bewegingen. Hij bleef maar naar mij kijken. De relatie tussen Bo en mij liep niet lekker en dus kreeg ik Temp als vast paard.

Het paard als leraar en gids

Uiteindelijk is Temp mijn leraar en mijn gids geworden in zaken als, met geduld bereik je meer, rust, uitstraling, samenspel en plezier hebben en ga zo maar door. Te veel om op te noemen. Temp is zo goed in het spiegelen dat je enorm met jezelf wordt geconfronteerd en wordt gedwongen hier iets mee te doen. Wetend dat je iets fout doet maar niet weet wat het is heeft mij er toe aangezet om  de cursus Communiceren met Paarden doen. Lichaamshouding en laten voelen wat een paard voelt, hoe je overkomt wanneer je bepaalde handelingen doet heeft mij geleerd dit in de praktijk te brengen. Dit was al een openbaring en een verandering in de omgang met Temp. Maar daar was ik er nog niet mee. Temp blijft mij op zaken wijzen. En zodoende ben ik telepathisch communiceren  met dieren gaan doen. Ik heb een diepe en sterke relatie met mijn katten, met paarden en met honden gekregen. Maar Temp steekt daar ver bovenuit. Hij laat mij feilloos weten wat hij bedoelt en van mij verwacht.

Bezoek van Temp in mijn droom

De band met Temp is zo sterk geworden dat ik op een nacht, tegen de ochtend in mijn slaap werd bezocht door Temp. Hij liet mij zien dat hij een nieuw hoofdstel had, alleen vond hij de teugels te kort. Hij had ze in zijn mond. Hij liet me zien dat we van de stal naar de binnenbak liepen en dat hij telkens zijn teugels in zijn mond had. Tijdens het grondwerk had hij ook weer de teugels in zijn mond. Ik werd wakker en deze droom was zo helder dat ik dacht, wat heeft dit te betekenen. De volgende dag kom ik op de manege voor mijn les, en er werd mij verteld dat Temp een nieuw hoofdstel had gekregen……….. dus flapte ik eruit: “zeker met te korte teugels…” En ja inderdaad! Dat was het geval. Hoe ik dat wist? Tja, wat zal ik zeggen. Zeg maar zo; zeg maar niets.

Wil jij telepathisch contact leggen met jouw hond, kat of paard? Download dan nu onze Gratis minicursus om zelf contact met jouw hond, kat of paard te maken. Er gaat een wereld voor je open, dat beloven we!

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt.Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen