Dolfijnenreis: 30 dagen durende kinderdroom in aantocht

Dolfijnenreis: 30 dagen durende kinderdroom in aantocht

30/1/2011: Mogelijk komt er een poosje geen nieuws meer, voordat we weer terug zijn. Voor de nieuwe lezers: we zijn 30 dagen weg voor een close encounter met dolfijnen in de vrije natuur. Een kinderdroom komt uit. Dolfijnenreis: 30 dagen durende kinderdroom in aantocht

Dolfijnenreis: 30 dagen durende kinderdroom in aantocht

Geen dolfinariumwerk met gedresseerde apen, geen met voer geconditioneerde dolfijnen, geen dolfijnen opgesloten achter netten in zeebassins, nee, met puur vrije dolfijnen. Waarom dertig dagen? Omdat de kans bestaat dat zij er niet zijn als wij er wel zijn. In die dertig dagen is de kans heel groot dat we kennismaken. Maar er is ook gerede kans dat we niks meemaken. Dat heet nou wederzijds respect en vrijheid. Nathalie geeft vandaag nog een kinderworkshop van vier uur. Ik kan de laatste 17 punten van mijn lijstje afwerken en daarna mijn spullen bij elkaar rapen.

Morgen pakken we de trein van 05:30 uur.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen