Dolfijnen-contact

Dolfijnen-contact

23/2/2011 Dolfijnen-contact: Het is 08:10 uur. We stappen het water uit. Snorkels en flippers in onze handen, een gelukzalige blik op onze gezichten. Zojuist hebben we een van onze mooiste swims gehad. Eerst waren er dolfijnen in de eerste baai, toen waren wij er, en heeeel veel later waren er andere snorkelaars. Wat een waanzinning Dolfijnen-contact!

Dolfijnen-contact

We hebben waanzinnig contact gehad met de dolfijnen. Met hen meegezwommen, ze zochten ons op en wilden zich bijna zijwaarts tegen ons aan parkeren. In hun flow gebleven. Het voelde als een cirkel van liefde, wederzijdse liefde. De energie voelde zo zuiver en puur aan dat het leek alsof wij een van hen waren en mee mochten zweven aan het wateroppervlak. Door dit onwaarschijnlijk mooie gevoel werd Nathalie tot tranen toe geroerd. Haar duikbril liep vol met ander zout water dan dat van de zee. We hebben het ons aan het begin van de vakantie niet voor kunnen stellen dat je het water uit zou kunnen gaan als er nog dolfijnen waren. Nu kunnen wij dat wel. De ervaring is zo mooi geweest dat wij er graag even van willen bijkomen. Hoewel we in feite net uit bed zijn, zijn we beiden slaapmoe. Gewoon van de indrukken die we vanmorgen hebben opgedaan.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Shanti
Door

Shanti

op 13 Aug 2012

Kan me voorstellen dat Nathalie tot tranen geroerd was, want bij het lezen ervan houd ik het ook al niet droog, waauw, woorden schieten tekort

themacentrumdezomerhof
Door

themacentrumdezomerhof

op 13 Aug 2012

Dankje Shanti, het is al een poos geleden, maar als ik er aan terug denk, lijkt het alsof we het gister nog meegemaakt hebben :-) Zaaalig.....

Reactie plaatsen