Dierentolken-register

Dierentolken-register

Dierentolken-register. De eerste peultjes hebben we geoogst! Alleen het gevoel al dat het puur natuur is, maakt ze lekker. Ook de pluksla die we blaadje voor blaadje plukken, smaakt veeeeuuul lekkerder dan die uit de winkel. Maar dat zit tussen de oren. De radijs is mislukt. Die is niet te eten. Die smaakt naar een hap aarde.

Dierentolken-register

Ik geniet van al dat groen dat nu naar boven komt: sperziebonen, aardappelen, suikermais, courgettes, pompoenen, zomerwortels, uien, knoflook … van de dikke ronde jonge musjes die zich onbeholpen op het erf ophouden, van de vuurplaats die we dit seizoen weer regelmatig aansteken, van het zonnetje dat ons altijd wel op een plekje op het erf weet te bereiken, van onze locatie waar we altijd wel een plekje kunnen vinden om uit de wind te zitten. We zijn gezegend hier. Lisa reageert prachtig mooi op onze telepathische vragen. Als wij ons afvragen waar zij is, laat ze zich in no time zien. Als we haar telepathisch roepen om naar de keuken te komen, komt ze snel vanuit de woonkamer de hoek om zeilen. Wij worden ons er steeds bewuster van en zij reageert er steeds beter op. En terwijl ik dit intik, hoor ik haar aan komen rennen. Zie je, daar is ze weer ;-)

Het idee om een register aan dierentolken op te zetten, is gelanceerd. Ik blijf namelijk gevraagd worden om consulten te doen terwijl ik dat al heel lang niet meer doe. Graag zou ik het wel weer doen, maar dat kan alleen als ik daar tijd voor heb. Ik zit nu nog te veel met mijn hoofd in organisatorische zaken, iets dat ik ook heel leuk vind om te doen overigens. Mij blijft door particulieren, holistisch dierenartsen, gedragstherapeuten etc. gevraagd worden of ik een goede collega of een goede oud-cursist ken naar wie ik wil doorverwijzen. Natuurlijk ken ik die. Maar als die persoon een fout maakt of een flutconsult afgeeft, heb ik er mijn naam aan verbonden (nou, die Zomer zal ook wel niks zijn … als ze naar die en die doorverwijst, dan zegt mij dat genoeg). Vandaar de startplannen voor het opstellen van een register. Een register waar alleen oud-cursisten lid van kunnen worden als deze voldoen en blijven voldoen aan onze hoge eisen. Hoe verder een oud-cursist door ons is opgeleid en hoe meer ervaring zij opdoet, hoe hoger zij op de ‘verwijsladder’ komt. We kennen nu een aantal modules: Module 1: De Brontaal van de Dieren (communiceren met dieren) Module 2: Telepathie Module 3: Opstellingenweekend Module 4: The Live Connection Module 5: Vermissingen – in ontwikkeling Module 6: Reizen door het Lichaam – in ontwikkeling Er blijven ook steeds modules bijkomen: praten met overleden dieren; stervensbegeleiding bij dieren; healing van dieren; kattenworkshop; hondenworkshop etc etc. We raken niet uitontwikkeld.

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt.Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen