Dierendag 2014 Wat geef je jouw paard?

Dierendag 2014 Wat geef je jouw paard?

Dierendag 2013 Wat geef je jouw paard? Heb je daar al over nagedacht? Verwen je hem dit jaar met een wortel? Of een paar sappige appels? Of ga je lekker met hem een buitenrit maken? Heerlijk door het mooie bos in de herfst? Of, pak je uit, en heb je een prachtig nieuw halster gekocht, van heerlijk zacht materiaal? Jouw paard mag immers niets tekort komen. Wat zou je er van vinden als je dit jaar een origineel cadeau voor je paard hebt, waar hij voor altijd plezier aan heeft? Iets dat jullie band zal versterken, en wat garant staat voor een gelukkiger leven, en dat helemaal gratis?

Dierendag 2013 Wat geef je jouw paard?

Jouw paard en jij hebben een heel bijzondere band. Jullie voelen elkaar feilloos aan, hij is blij wanneer jij dat bent, en hij troost je als je verdrietig bent. En jij doet alles wat er in jouw vermogen ligt om hem een zo gelukkig mogelijk leven te geven. Gezond, natuurlijk voer, bewegingsvrijheid en vriendjes in de wei. En af en toe die lekkere wortel of die sappige appels. Met een dag als Werelddierendag vertroetel jij hem des te meer. Je doet het graag. Je wilt alles doen om hem gelukkig te maken.

Een cadeau voor jouw paard

Wat zou je er dan van zeggen als je dit jaar iets aan jouw paard kunt geven dat hem echt gelukkig zou maken? Iets dat hem de mogelijkheid geeft zich te uiten? Wat ervoor zorgt dat jij hem kunt verstaan? Zodat hij kan zeggen wat hij voelt, denkt en ervaart. Zou dat niet ontzettend geweldig zijn?

Normaal schakel je daarvoor een dierentolk in maar om Werelddierendag met alle dierenliefhebbers in Nederland en België te vieren, heeft www.dierentolk.nl speciaal voor jou een minicursus in elkaar gezet waarmee jij leert jouw paard te verstaan. Helemaal gratis!

Ga dus snel naar minicursus communiceren met paarden en ga direct aan de slag!

We wensen je veel plezier met het communiceren met jouw paard, en een heel bijzondere dierendag voor jullie beiden!

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt.Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen