Dierencommunicatie door Anna Breytenbach

Dierencommunicatie door Anna Breytenbach

Dierencommunicatie door Anna Breytenbach.
Op youtube circuleert een prachtig filmpje waarin Anna Breytenbach de menselijke hoofdrol voor haar rekening neemt. Ze communiceert daarin met wilde dieren in Zuid-Afrika en met dieren in gevangenschap.
Wat wij terughoren van onze cursisten is dat het item over Diabolo de meeste indruk maakt.

Wat voor een dier is die Diabolo?

Diabolo is een zwarte panter die geen contact wil met de buitenwereld en als dat er al is, dat het snauwerig is. Sinds hij in de opvang woont, heeft hij zijn nachtverblijf niet verlaten. Hij wil niets weten van de mensen, van de andere dieren.

Dierencommunicatie door Anna Breytenbach

En dan komt Anna en gaat in gesprek met hem. Met zijn ‘opzichter/eigenaar’ erbij praat zij meditatief met Diabolo. Diabolo deelt concrete informatie met Anna en de ‘opzichter/eigenaar’ wordt geraakt door de communicatie tussen Diabolo en Anna. Hij was erg sceptisch over het communiceren met dieren maar nu kan hij niet anders dan erin geloven.
Helemaal als Diabolo na het gesprek in de loop van de middag voor het eerst sinds maanden uit zijn nachtverblijf komt en zijn omgeving binnen de hekken verkent. De man is in tranen, zo geraakt is hij.

Wat zijn de effecten van het communiceren met dieren?

Anna heeft met deze gefilmde gesprekken een prachtig filmpje de wereld in gestuurd. Want zo werkt het. Niet alleen bij zwarte panters in Zuid-Afrika maar ook bij honden, katten, paarden en het kleinere spul.
Na zuiver zielscontact met dieren kunnen de meest bijzondere gedragsveranderingen worden waargenomen. Net als bij Diabolo. Denk aan katten die eerst naast de bak plassen en die dit na het gesprek met de dierentolk/dierencommunicator niet meer doen. Denk aan honden die op het trainingsveld heel erg bang zijn voor één bepaalde andere hond en die daar na het gesprek geen last meer van hebben. Denk aan paarden die niet ingespannen willen rijden en die daar na het gesprek wel aan willen meewerken.

Wil jij het ook uitproberen?

De basisbeginselen in de dierencommuncatie staan beschreven in ons gratis e-book Gratis tips om zelf met jouw hond, kat of paard te praten. Zodra je het downloadt krijg je vanzelf in een later stadium extra tips, trucs, meditaties en filmpjes toegestuurd. En het beste is: alles is gratis. Je zit nergens aan vast 😉

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Lousa
Door

Lousa

op 26 Mar 2019

De panter heet spirit

Joke van het Zomerhof-team
Door

Joke van het Zomerhof-team

op 26 Mar 2019

Dank je, Lousa.

Reactie plaatsen