Dieren aan het Woord in het boek Communiceren met Dieren

Dieren aan het Woord in het boek Communiceren met Dieren

Dieren aan het woord in het boek communiceren met dieren, dit is het boek: Dieren Sprekend als Mensen. Dierentolk Mieke Zomer heeft o.a. de eerste twee jaargangen columns die zij schreef voor het blad ParaVisie gebundeld in dit boek. In haar boek communiceren met dieren met als titel ‘Dieren Sprekend als Mensen’ komen verschillende dieren aan het woord: honden, katten, paarden, konijnen en zelfs een pimpelmeesje.

Mieke beschrijft niet alleen haar eigen ervaringen met al deze dieren, maar ook laat zij haar cursisten aan het woord. Op hun beurt weer beschrijven zij hun gesprekken met hun eigen dieren en met dieren die in het wild leven. 

5 Gratis basistips

Om met dieren te kunnen praten, heb je geen gave nodig. Met een paar simpele basistools kom je namelijk al een heel eind. In 5 Gratis tips om zelf met je dier te kunnen praten , geven we je deze basis mee. Volg je deze tips op, dan heb je al snel contact met een dier.

De brontaal is een methode

Onze cursus De Brontaal van de Dieren is de naam voor onze Cursus in het Communiceren met Dieren. Het verschil tussen andere cursussen communiceren met dieren en De Brontaal is het feit dat De Brontaal een methode is. Een methode waarin je leert welke stappen je één voor één zet voordat je in contact komt met een dier.

Cursus met garantie

Omdat het een simpele degelijke methode is, kunnen wij je bijna garanderen dat ook jij met dieren kunt communiceren. De kans dat jij niet met groot succes naar huis gaat na onze cursus, is bijna te verwaarlozen.

Ons succes is jouw succes

Wij hebben pas het gevoel dat wij succes hebben, als onze cursisten dat hebben. Om ons succesgevoel te bewaken, doen wij er daarom alles aan om te zorgen dat jij met jouw persoonlijke succesgevoel naar huis gaat.

Wil jij een bijzondere cursus volgen? Een cursus waar jij heel blij van wordt? Een cursus waarin wij het beste in jou naar boven halen? Een cursus waar de coaches zich niet als therapeuten gedragen maar als coach?

Boek Communiceren met Dieren

Haal nu onze Gratis tips om zelf met dieren te kunnen communiceren op en probeer het uit! Ook kun je het boek Dieren – Sprekend als Mensen bestellen als je nieuwsgierig bent naar de ervaringen van Mieke als dierentolk en de ervaringen als met gesprekken met dieren van andere cursisten.

Gun jezelf dit Andrélon-moment. Je bent het waard.

Schrijf je daarom meteen in voor de eerstvolgende Cursus Communiceren met Dieren.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen