Balki, de schrik van de buurt

Balki, de schrik van de buurt

Yes! Het is voor elkaar, het filmpje van onze ezel Balki is gemonteerd.

Klik nu op onderstaande link, dan zie je Balki in actie :-)

Veel kijkplezier!

http://youtu.be/c96cPVIhqpA

Nathalie

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Angela
Door

Angela

op 05 Aug 2012

Fantastisch! Slim dier hoor. En dan dat triomfantelijke hoofd erbij!

Mieke
Door

Mieke

op 05 Aug 2012

Ja, dat is nog het ergste, dat hoofd! :-) Voortdurend loopt ze te shoppen in het weiland van de buren en moeten we de hele kudde weer binnenhalen. Een paar weken terug was ze zo de weg overgestoken ... tralala, even proeven of het kuilvoer voor de koeien vandaag een beetje op smaak is. Dat filmpje hebben we ook nog wel ergens. Het is me een exemplaar! Houdini is er niks bij. Hahaha.

Frederika
Door

Frederika

op 05 Aug 2012

Nu heeft hij het zo vaak voorgedaan aan de anderen....... Is hij nu zo slim, of zijn die anderen zo dom? (hi hi) Erg leuk filmpje!

themacentrumdezomerhof
Door

themacentrumdezomerhof

op 07 Aug 2012

Dankje, en met die anderen bedoel je ons zeker?

Stella Beumer
Door

Stella Beumer

op 10 Aug 2012

Hahahaha, typisch ezel, die van ons doen van ook van die Hans Klok-achtige dingen. Alhoewel wij ze nog niet betrapt hebben...helaas, we breken ons het hoofd erover hoe ze toch telkens weer in de moestuin van onze - inmiddels lichtelijk aangebrande - buurvrouw belanden. We hebben ook eens een arabiertje gehad dat dat deed en vervolgens 3 dagen lang zoek was...

themacentrumdezomerhof
Door

themacentrumdezomerhof

op 10 Aug 2012

Hans Klok-achtige dingen... hahaha, ja daar hebben we morgen of overmorgen nog een nieuw verhaal over. Je vraagt je af en toe echt af hoe ze het toch voor elkaar krijgen. En dan vooral zonder dat wij het zien. Ik verdenk de andere ezels ervan dat ze op de uitkijk stonden. Misschien wil je buurvrouw hier in onze moestuin komen werken? ;-)

poezenvrouwtje
Door

poezenvrouwtje

op 10 Aug 2012

Oh...hilarisch..ik heb in een deuk gelegen van het lachen en het filmpje wel 3 keer teruggespoeld om de actie nog eens te bekijken. Ook dat commentaar van Mieke erbij...GEWELDIG!

themacentrumdezomerhof
Door

themacentrumdezomerhof

op 10 Aug 2012

En dan te bedenken dat ze nog lager kan.... maar dat wil ze niet gefilmd hebben ;-)

Reactie plaatsen