De Brontaal Online

De Brontaal Online

Ben jij nu inmiddels ook zo benieuwd wat we de afgelopen maanden met heel veel bombarie hebben aangekondigd en waar we met een team van zeven mensen met ontzettend veel spanning naar hebben uitgekeken?

In de afgelopen jaren hebben wij heel veel mensen, voornamelijk vrouwen, moeten teleurstellen omdat zij bij ons niet De Brontaal of Babyfluisteren hebben kunnen volgen. Hierdoor hebben wij indirect heel veel dieren niet kunnen bereiken.


Kon de ene vrouw met geen mogelijkheid oppas regelen voor haar dieren en/of kinderen, de andere moest afhaken wegens plotselinge mantelzorg of kon het financieel niet meer opbrengen.

De Zomerhof slaat haar vleugels uit

Dat heeft ons doen besluiten een cursus te ontwikkelen waarmee wij de mensen thuis wel kunnen bereiken. Maar in feite was die cursus er al. In de vorm van De Brontaal.
En dus hebben we met behulp van de voortschrijdende techniek en de enorme kennis die wij de afgelopen jaren hebben vergaard in binnen- en buitenland een online Cursus Communiceren met Dieren ontwikkeld.
Qua inhoud van de zelfde kwaliteit als De Brontaal.

Zit jouw ego je in de weg?

Van veel van jouw medecursisten horen wij dat ze volop aan de slag zijn gegaan met het maken van kilometers (oefencases op de Oefengroep).
Maar helaas horen wij ook regelmatig dat anderen de draad niet hebben durven oppikken. Dat dat rottige ego toch weer telkens de hoek om komt.

Wij helpen je!

Wij kennen jou persoonlijk van de vier dagen intensieve training die wij met elkaar hebben doorgebracht. Jij bent speciaal voor ons. Jij kent ons persoonlijk om te weten dat wij dit menen. Jij bevindt je in uniek gezelschap. Voor ons is dat bijzonder.
Wij hebben nog steeds het beste met je voor, willen nog steeds dat jij je ten volle ontplooit tot het licht dat je zelf bent.
Als je de syllabus nog hebt … lees dan nog een keer de inauguratierede van Nelson Mandela. Daar staat het ook ;-)

.. met een ‘kontje’

Hoe jong was je toen je voor het laatst een kontje kreeg? Weet je nog wanneer dat was? Door een vriendinnetje aan het klimrek? Of kreeg je het kontje van je moeder toen je het konijn in het bovenste hok wilde zien? Of toen je in het wiegje van je zusje wilde kijken?
Van De Zomerhof krijg jij een ‘kontje’ in het (opnieuw) Communiceren met Dieren in de vorm van de vouchercode die wij je gisteren toestuurden. Speciaal voor De Brontaal Online!

Je bent ooit met een droom naar de Brontaal/Babyfluisteren gekomen.
Wij willen zo graag dat jij jouw droom (alsnog) waarmaakt. Gaan wij je straks online ontmoeten?  Wij hopen het zo.

Vind je het leuk om hieronder iets van je te laten horen?
Dat vinden wij ontzettend leuk! Hebben/houden we toch weer een beetje contact ;-)

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Irene Nollet
Door

Irene Nollet

op 03 Feb 2015

lieve Mieke en Nathalie Omdat ik om 10 uur de spectaculaire opening niet kan ervaren, vertrouw ik volkomen op jullie en wil ik de cursus online doen in de hoop nu wel verder te komen met praten met o.a. dieren. Ik meld me vast aan als deelnemer en ik hoop dan ook daadwerkelijk bij de eersten te horen. Lieve groet van Irène

Laura
Door

Laura

op 04 Feb 2015

Lieve Irène, Wauw wat een vertrouwen in ons. Wat ontzettend mooi om te lezen. Welkom bij de club!

Nelleke Dillema
Door

Nelleke Dillema

op 03 Feb 2015

jaaah, dat kontje heb ik inderdaad even nodig

Laura
Door

Laura

op 04 Feb 2015

Lieve Nelleke, Wat goed om te horen! We kijken weer naar je uit! :-)

Wilma Bloem- de Jong
Door

Wilma Bloem- de Jong

op 03 Feb 2015

Hallo Mieke en Nathalie , gefeliciteerd met de lancering van de online cursus communiceren met dieren. Ik denk met heimwee terug aan jullie cursus op de Zonerhof. Gaan jullie een webinar gebruiken of gaat het als de module tlepathie?Lieve goetjes Wilma Bloem

Laura
Door

Laura

op 04 Feb 2015

Lieve Wilma, Bedankt voor je mooie reactie. De online cursus bevat veel oefeningen op de besloten ledensite en deze kunnen helemaal op eigen tempo worden gevolgd :-) Daarnaast houden we inderdaad regelmatig webinars waarin vragen gesteld kunnen worden waarop we feedback geven.

Wilma Bloem
Door

Wilma Bloem

op 03 Feb 2015

Lieve Mieke en Nathalie, hartelijk gefeliciteerd met de lancering van Pegasus. Ik denk met heimwee terug aan jullie, de fantastische cursus, en de leuke medecursisten.

Paul Liekens
Door

Paul Liekens

op 03 Feb 2015

Het was zeer leuk om te merken dat bijna elke deeln. ontdekte dat hij/zij helderziend en helderhorend was. Een neveneffect is dat er gevoel ontstaat van meer verbondenheid, niet alleen met dieren maar met alles in de natuur, daardoor krijgen we een meer bewuste en betere wereld. Mijn hond Mozes was ook zeer blij en stuurt je liefdevolle groetjes. Dank je wel Mieke en de zomerhofploeg ik wens jullie van ganser harte nog heel veel succes.

Laura
Door

Laura

op 04 Feb 2015

Dank je wel lieve Paul en Mozes! Wat geweldig om te lezen.

Reactie plaatsen