CRKBO registratie voor De Zomerhof

CRKBO registratie voor De Zomerhof

10/12/2010 CRKBO registratie voor De Zomerhof! We gaan in sneltreinvaart door de audit heen. We zijn op alle vragen en eisen goed voorbereid en de ene na de andere eis wordt weggestreept.

CRKBO registratie voor De Zomerhof

Vanaf 10 december 2010 13:00 uur is De Zomerhof opgenomen in het Centrale Register voor Kort BeroepsOnderwijs.
We hebben wat te vieren! ’s Avonds gaan we uit eten.

Wat hebben we toch ontzettend veel bereikt met ons harde werken. We zijn apetrots en verschrikkelijk blij met wat we toch allemaal voor anderen kunnen doen.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen