Consult dierentolk

Consult dierentolk

27-03-2011 Vandaag heb ik een belangrijk besluit genomen: jarenlang heb ik geen consulten aangenomen omdat ik te druk was met de opbouw van De Zomerhof. Dit themacentrum groeit nu gestaag. Maar nu ga ik weer af en toe een consult dierentolk aannemen.

Vrij recent heb ik bij wijze van uitzondering een aantal consulten gedaan die er bij mij nogal in hebben gehakt. Zowel fysiek als mentaal.

Consult dierentolk

Omdat de reacties van de dieren zo geweldig mooi zijn (ze helpen van het ene op het andere moment van jarenlang voortslepende kwalen, ondanks hun bezoek aan talloze klinieken etc.) heb ik besloten vaker van dit soort extreem zware consulten aan te nemen.

Dit betekent dat ik weer bepaalde consulten dierentolk aanneem. Geen gewone consulten (waarom spuugt mijn hond, waarom doet hij lelijk tegen de hond van de buurman) maar alleen consulten voor dieren die er al een lijdensweg op hebben zitten. Ik verwacht dat ik energetisch, fysiek en mentaal maximaal twee consulten per week aankan en dat ik de tijd daarna echt nodig heb om zelf te herstellen. Prijsindicatie: € 220,- per consult. De site wordt in de loop van de komende tijd aangepast. Dus houd deze zeker in de gaten. Heb je of ken je een dier wat zeker een consult kan gebruiken, neem dan gerust contact met me op.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen