Communiceren met dieren via een foto is onzin

Communiceren met dieren via een foto is onzin

Vind jij dat ook zo raar? Dat er mensen zijn die zeggen dat ze met een dier kunnen communiceren via een foto? Dat het dier er niet eens bij hoeft te zijn? En ook de baasjes niet? Heel erg verdacht hoor allemaal. Het riekt naar oplichting en snel rijk worden. Echt, hier klopt iets niet. Dat kan helemaal niet. Dieren kunnen helemaal niet met mensen communiceren en al helemaal vanaf een foto. Grote kolder. Die mensen die zeggen dat te kunnen, noemen zich dierentolk of dierenfluisteraar. Ik weet precies hoe dat gaat: hond komt binnen, baasje erbij en dan gaat die dierentolk vertellen wat ze ziet. Ze ziet dat de hond vóór u de deur binnenkomt. Hierop krijgt de dierentolk zogenaamd binnen: dit is een dominante hond.
U verontschuldigt zich naar de dierentolk voor het gedrag van uw hond omdat ie op uw koekje naast de koffie zit te azen. Daarop zegt de dierentolk de volgende ingeving te krijgen: uw hond heeft het voor het zeggen in huis.

En zo stink je er langzaam in omdat je denkt dat die dierentolk een gave heeft en allerlei informatie van je hond binnenkrijgt. Terwijl ze gewoon aan je hond en jou ziet hoe de vork in de steel zit.

Communiceren met dieren via een foto is onzin

Tien jaar terug dacht ik ook zo.
Vond ik iedereen die iets deed met energie, met wierook of met edelstenen, een regelrechte charlatan. Ik geloofde geen woord van wat die mensen allemaal dachten te voelen en te zien en vond het sneu voor al die dierenliefhebbers die zich zo jammerlijk lieten beetnemen door dit soort mensen en die er ook nog dik voor betaalden ook.

Communiceren met dieren via een foto

Inmiddels ben ik zelf dierentolk en werk ik – het is ook bijna niet te geloven– op afstand via een foto. Met de foto van het dier in mijn hand, communiceer ik met het dier in zijn eigen taal. Dit betekent dat, als ik zou willen, ik vanaf waar ik mij ook bevind, met elk dier ter wereld zou kunnen praten. Ook al zou er 1.000 km tussen zitten. Of 10.000.

Live communiceren met dieren

Het live communiceren, is wat mij betreft zelfs vele malen moeilijker dan het communiceren via een foto. In het artikel onder de link Live communiceren met dieren, vertel ik je waar je tijdens je communicatie tegenaan kunt gaan lopen. Wat mij betreft, leg je eerst een stevige basis in het communiceren met dieren via een foto en daarna ga je je trainen in het aangaan van live communiceren.

Wake up call

Ik had een soort van wake up call nodig om erachter te komen dat er meer is op deze aarde dan wat ik veertig jaar lang als enige waarheid had gezien.
Deze wake up call beschrijf ik in Mijn wereld veranderde als een donderslag bij heldere hemel. Ik raad je aan dit artikel te lezen. En als je het aandurft, adviseer ik je de overige artikelen op deze site daarna te lezen. Ik beloof je: er gaat een wereld voor je open!

Weet je wat? Je kunt ook de Gratis tips om zelf met dieren te kunnen communiceren ophalen en dan kom je er zelf achter dat het communiceren met dieren werkt!

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Elly Fokkens
Door

Elly Fokkens

op 26 Jan 2015

Hallo Mevrouw, Ik heet Elly Fokkens ik heb u filmpjes gezien op youtoube. Dat u met dieren kan praten! Ik vind het erg interessant. Ooo ja nog even iets anders Ik ben hier niet goed in ik kan moeilijk schijven Dus het kan wat foutjes in zitten in deze mail sorry daar voor!!! Ik heb een vraag. Ik heb ook een cursus van 1 dag gedaan om te communiceren met dieren Misschien ken je haar wel Harriet-Mary Ottes in Gronigen in 28-9-2008 Ik weet niet als ze dat nog steeds doet In de begin ging het heel erg goed En dat gevoel bij de dieren werd ook sterker en sterker (ik bedoel dat de dieren verdriet of pijn heeft dat kon ik voelen) Ik kreeg echt boel zelf vertrouwen! Nu komt het. Ik heb paar dieren gehad en die dieren hebben heel veel verdriet of pijn. Dat ik ook pijn en verdriet had. En ik vond het niet fijn om dat mee te maken. Toen heb ik flink verwaardeloost om ik daar zo van schok! Onder tussen ben ik weer beetje bezig. Maar helaas zonder gevoel er bij Hoe kan ik weer wat gevoel krijgen? En om ik geen gevoel meer heb. Dan vind ik ook moeilijker om contact met het dier te zoeken. Kan u mij helpen??? Groetjes Elly Fokkens

Laura
Door

Laura

op 27 Jan 2015

Hallo Elly, Bedankt voor je reactie. Wat goed te horen dat je al bezig was met het communiceren, maar wat vervelend dat je zo geschrokken bent van het verdriet en de pijn van dieren. Ik kan me voorstellen dat je hierdoor geschrokken bent en het praten met dieren even gelaten hebt voor wat het was. Dat is jammer, voor jezelf en voor de dieren om je heen, maar zeker niet nodig. Het is namelijk heel goed mogelijk met dieren te praten en je af te schermen voor negatieve emoties. Of om jezelf daarin te beschermen, terwijl je tegelijkertijd er toch voor je dier kunt zijn. Tijdens onze cursus Communiceren met Dieren leren we je op de eerste plaats om goed voor jezelf te zorgen. Dat je goed geaard bent en niet alles ongefilterd maar binnenkrijgt. Hier zijn een aantal tools voor die je heel makkelijk in kunt passen. We hebben een gratis e-book om zelf met dieren te praten. Hierin vind je al een aantal van deze tools terug. We sturen je deze binnenkort gratis op via de mail. Hierin staat ook hoe je hartscontact kunt opbouwen of kunt hebben met je dier. Het is prachtig om te doen en voor iedereen toepasbaar. Het e-book komt jouw kant op Elly!

cathline
Door

cathline

op 27 Feb 2015

beste, ik kan nog niet zo goed met dieren praten en zeker niet goed met plaatjes denken want ik krijg nooit goede plaatjes maar boze, gemene dingen. ik hou zelf niet van zo een gemene dingen maar het komt gewoon in mijn hoofd en ben dus bang dat het het dier afschrikt... heeft iemand tips? bedankt...

Laura
Door

Laura

op 03 Mar 2015

Lieve Cathline, bedankt voor je reactie. Wat vervelend te horen dat je gemene dingen ziet. Probeer de volgende keer eens de gemene dingen te laten voor wat ze zijn. Probeer er niet tegen in te gaan, maar probeer je extra te focussen op iets wat je mooi en fijn vindt. Als je daarbij probeert goed te aarden, kunnen de gemene dingen niet zo'n vat op je krijgen. Want dat zou jammer zijn. Wanneer je elke keer jouw hart laat overlopen van liefde voor je dier, komt het vast helemaal in orde.

Reactie plaatsen