Call-sheet VPRO

Call-sheet VPRO

11/01/2011 Call-sheet VPRO: Mijn visagiste is hier morgen om 09:00 uur om mijn gezicht weer in de plamuur te zetten. Sanne heeft vanmiddag mijn kast uitgespit en wat kledingsetjes bij elkaar gelegd. Ze is nog even de stad in om ontbrekende items aan te vullen. Met het oog op de komende opnames. 

Call-sheet VPRO

Vanmiddag de zogenoemde Callsheet van de VPRO ontvangen. Hierop staan alle telefoonnummers en de mensen
die bij dit item horen. Dat is een hele ploeg. Bij ‘presentator’ staat: Mieke Zomer. Ik denk dat dat een vergissing is maar dat ik dat wel errug leuk zou vinden; ik heb zoveel te vertellen. Ik wil die kinderen zoveel meegeven. Maar in hoeverre ik dan presentator ben, dat weet ik niet. Wij hebben hier geen tv dus vanavond zal ik even een Villa Achterwerk bekijken op Uitzendinggemist.nl Op de een of andere manier ben ik helemaal niet zenuwachtig. Nouja, nog niet. Ik heb ervaren hoe mijn ego op tilt sloeg tijdens de opnames van Goudmijn, vorige week.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen