Boekentips Communiceren met Dieren

Boekentips Communiceren met Dieren

Boekentips Communiceren met Dieren

Hieronder vind je een assortiment van boeken die indruk op ons maakten. Wat ons betreft dus aanraders. Heb jij zelf een boek dat jou diep heeft geraakt? Mail ons de titel. Wie weet, nemen wij het op bij onze boekentips op deze pagina.
Wij lezen graag boeken die ons en onze cursisten kunnen helpen nog betere dierentolken te worden.


Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen