Blok 2 van de cursus De Brontaal: Communiceren met Dieren

Blok 2 van de cursus De Brontaal: Communiceren met Dieren

Een aantal dagen geleden schreef ik over het eerste blok in augustus van De Brontaal; de cursus Communiceren met Dieren.
Tadaaaaa: Blok 2 van de cursus De Brontaal: Communiceren met Dieren
De cursisten zijn weer vanuit heel Nederland en België naar Haaksbergen afgereisd en zitten nu weer met volle aandacht in de groep. Heerlijk om iedereen weer terug te zien! 

Blok 2 van de cursus De Brontaal: Communiceren met Dieren

Vanochtend beginnen we de dag met het delen van ervaringen. Wat hebben de cursisten in de tussentijd (de tijd tussen de twee blokken in) meegemaakt, op spiritueel/intuïtief gebied?
Hebben ze geoefend met de materie uit de cursus? Ik vind dit een fijn gedeelte; er komen leuke en mooie verhalen los, waar ik me over blijf verwonderen.

Tijdens deze verhalen zie je de cursisten soms een beetje stoeien met de informatie die ze wel en niet mogen geven. Vorige keer vertelde ik je dat de cursisten niet over zichzelf en hun dieren mochten vertellen. Dat is vandaag nog steeds zo :-)

Morgen is onze vierde cursusdag. De dag dat er voor het eerst indivdueel op een dier wordt ingetuned. Een heel bijzondere dag!
Vaak vinden de cursisten deze dag spannend. Na het gesprek verbazen ze zich over hun eigen kunnen, zijn ze overdonderd door het mooie gesprek dat ze aan zijn gegaan.

Zie je het al voor je? Allemaal blije mensen die geraakt zijn door de liefde tussen hen en de dieren? Het is prachtig.

Heerlijk, ik kijk er al weer naar uit!

 

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt. Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen