Bezoekersaantal Zomerhof-site

Bezoekersaantal Zomerhof-site

16/1/2011 Bezoekersaantal Zomerhof-site: Tientallen kilo’s strooivoer gaan er hier in een winter doorheen. Het barst hier (daarom of namelijk) van de mussen, vinken, mezen en wat niet meer. Ik geloof dat ik op een bepaald moment meer dan twintig soorten telde. Wij hebben er bewust voor gekozen geen tv te hebben. Dit levende schouwspel is onze tv. Wat genieten we van dat vrije gefladder en al die bedrijvigheid rond de vele voederplaatsen op het erf.

Wat is onze hond aan het eten?

Zojuist nog even de ezeltjes gevoerd voor de nacht. Liza komt binnenrennen met iets in haar mond: Mijn! Mijn! Ze is bang dat Easy het gaat afpakken en doet schichtig. Eerst denk ik dat ze een vis in haar mond heeft en dat het staartje eruit hangt. Ze heeft vandaag wel vissenkoppen gegeten maar geen hele vis. Een vis kan het dus niet zijn. Maar wat dan wel?
Ik nodig haar uit naar haar bench. Daar is ze veilig. Daar zie ik dat het een vinkje is. Hoewel het ook een dier is, voelt
het toch anders dan een schol. En eigenlijk klopt dat niet want een dier is een dier. Desondanks mag ze ‘m lekker oppeuzelen, daar is ze immers carnivoor voor.. Haar eigen ‘road kill’. Of zou het ‘window kill’ zijn?

Bezoekersaantal Zomerhof-site

Het bezoekersaantal op de site is ten opzichte van januari 2010 bijna verdubbeld. Dat is natuurlijk niet verkeerd. We zitten nu op 60.000 tot 65.000 bezoekers op jaarbasis. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Toch? De site van De Zomerhof niet eens meegerekend. Nu nog wat recente consulten en reacties erop plaatsen. Maar ach, het is natuurlijk nooit klaar.

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt.Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen