Bewust DierenVriend-event op zondag 2 september 2012

Bewust DierenVriend-event op zondag 2 september 2012

Graag breng ik je op de hoogte van het Bewust DierenVriend-event op zondag 2 september 2012. We hopen dat je komt! Met z’n allen maken we er namelijk een mooie positieve dag van!

De Zomerhof zal ook met een aantal afgevaardigden aanwezig en actief zijn op deze bijzondere dag.

Hieronder staat alle informatie mooi op een rijtje.
Veel leesplezier en hopelijk tot zondag de 2de! 

Bewust DierenVriend-event op zondag 2 september 2012

 

Hou van je dier en begrijp hun wereld

In een 24 uurs-maatschappij waar velen last hebben van stress ontkomen ook onze huisdieren hier niet aan. Want spanningen die u ervaart zorgen er immers voor dat u minder ontspannen met uw huisdier omgaat. Dit event neemt u mee in het gedrag van het dier en helpt u meer inzicht te krijgen in uw omgang met uw huisdier. Door te weten waar gedrag vandaan komt en hoe u met deze kennis uw vriendschap kunt verdiepen. Dierenwelzijn krijgt hierdoor zoveel meer betekenis!

Ontstaan van Bewust DierenVriend-event Grondlegger van dit event is Emmy Noorlander, ontwikkelaar en trainer van Life Time Healing (een methode waarmee vastzittende blokkades die ontstaan zijn door stress losgelaten worden). Dit is toepasbaar bij zowel mens als dier.

Doel van Bewust DierenVriend-event Bij dit event hebben alle aanwezige deskundigen en organisaties hetzelfde doel voor ogen. Namelijk stress reduceren bij dieren, ter verbetering van dierenwelzijn. Tevens bewustwording creëren bij mensen wat hun rol hierin is. Ieder op zich is een autoriteit binnen de schakel om dit plaatje compleet te maken.

Belangrijk Ter voorkoming van stress bij dieren is er bewust voor gekozen dat dit event zonder dieren plaatsvindt.

Opbrengsten naar goed doel De opbrengst van dit event komt geheel ten goede aan het Gezinshuis El Arte de la Vida in Ede die de betekenis van een huisdier voor mensen heel goed begrijpt en toepast in hun zorg.

Datum: zondag 2 september 2012 Locatie: Centrum El Arte de la Vida, Nieuwe Kazernelaan 2-D15 te Ede (gratis parkeren)

Prijs Voorverkoop tot en met 24 augustus 2012 Volwassenen € 8,00 | Kinderen 6 t/m 12 jaar € 4,00 | Kinderen t/m 5 jaar gratis Verkoop bij de entree Volwassen € 11,50 | Kinderen t/m 12 jaar € 5,75 | Kinderen t/m 5 jaar gratis Voor kinderen vanaf 6 jaar zijn er activiteiten als schminken, tekenen en een leuke huisdierenworkshop. Let op, er is geen opvang. Ouders blijven zelf verantwoordelijk voor het toezicht op hun kinderen.

Faciliteiten Het gebouw is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De toiletten helaas niet, gelieve hier rekening mee te houden.

Tegen schappelijke prijzen zijn er vegetarische pizzapunten, broodjes, versnaperingen  en niet alcoholische dranken te verkrijgen.

Roken is alleen toegestaan op aangewezen plekken.

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt. Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen