Bedrijfsuitje in Twente

Bedrijfsuitje in Twente

Bedrijfsuitje in Twente. Geen druk gedoe, geen prestige- en prestatiedrang. Even tijd voor jezelf. Even tijd voor de mens. Heerlijk naar buiten met het team. Even de druk van de ketel. Terug naar de rust. Terug naar de plek waar elk mens weer bijtankt: de natuur en met rustige dieren om je heen. Het lijkt misschien wat al te simpel en in feite is dat het ook. Na een stressvolle periode laadt ieder mens weer op van een bezoek aan de natuur. En De Zomerhof voegt daar voor u een extra dimensie aan toe in de vorm van een zeer select gezelschap dat u op uw wandeling vergezelt.

Jezelf mogen zijn

De Zomerhof in Haaksbergen is de plek bij uitstek waar mensen gewoon zichzelf mogen zijn. Houd je van dieren, dan is dat leuk meegenomen, houd je niet van dieren, dan is dat ook prima. Niemand hoeft onze dieren net zo leuk te vinden als wij dat doen.

We hangen prestatie en prestige aan de wilgen

De meest populaire Zomerhof-bedrijfsuitjes zijn die waarbij de teams heerlijk op hun gemak voor een wandeling het natuurgebied intrekken. Wij laten deze teams vergezellen door onze ezeltjes. Op de wandeling gaat deskundige begeleiding mee. Wandelen met dieren in een rustgevende cadans, koffie- en thee in het open veld … Het is een uitje dat uniek is in zijn soort. Gewoon omdat de deelnemers nu eens niets hoeven of moeten. Er wordt nu eens niets van ze verwacht. Ze mogen gewoon aanwezig zijn.
En juist omdat het bedrijf de druk nu eens van de ketel af haalt, juist dan is het team in staat om zich op de werkvloer nog meer te geven.

De rust is een weldaad voor het team en voor elke individu

Bij terugkomst van de wandeling kan een kampvuurafsluiting worden geregeld, of een meditatie, of een indrukwekkende systemische organisatieopstelling.
Een Bedrijfsuitje in Twente bij De Zomerhof, lijkt in niets op boerengolf, karten of een dropping. Een Bedrijfsuitje in Twente bij De Zomerhof kan een weldaad zijn voor het team en voor elke mens apart. De rust, de respect voor elkaar, of je nu een mens bent of een dier … het zijn juist die facetten die veel deelnemers nog lang zullen heugen. Want zeg eens eerlijk: hoe vaak komt het voor dat je helemaal niets hoeft?

Veel vrouwen in het team?

Deelnemende mannen voelen de stilte en rust natuurlijk ook. Maar vrouwen hebben naast hun werk vaak nog zoveel meer taken en verantwoordelijkheden op zich genomen dat juist hen de rust en het ongedwongene zo goed doet.

Op De Zomerhof is plaats voor groepen van 10 tot 20 personen. Maar bel ons gerust (053-478 71 71). We zijn creatief genoeg om met u mee te denken over de vele mogelijkheden.

En denk niet dat u de eerste bent.
Welke bedrijven gingen u voor?
Rabobank, Vitens, GGD, Ziekenhuis Hengelo het MKB en multinationals zoals ABNAMro en Coca Cola.

Bekijk een deel van de mogelijkheden met betrekking tot Bedrijfsuitjes. Wie weet doet u hier nog een leuk ideetje op.

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt.Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen