Artikel in Me&MyDog

Artikel in Me&MyDog

De Zomerhof stond eind 2013 met een groot artikel van maar liefst 4 pagina’s in het tijdschrift Me&MyDog! We zijn erg blij dat er meer aandacht komt voor het Communiceren  met Dieren. Het artikel gaat dan ook volledig over communiceren met, je raadt het al, honden!

Artikel Me&MyDog

Wij hebben het artikel over De Zomerhof in Me&MyDog speciaal voor jou ingescand en op onze website gezet!
Ben jij ook zo razend benieuwd? Lees dan het hele artikel in Me&MyDog!

Het artikel staat boordevol leuke informatie!
Er staan ook stukjes in van enthousiaste cursisten die hun eindgesprek met een hond hebben gevoerd. Daarnaast veel prachtige foto’s en natuurlijk veel leuke informatie die je nog niet eerder hebt gelezen!
Wacht dus niet en lees het hele artikel in Me&MyDog!

We stellen het erg op prijs als je wil reageren op dit artikel. Wij lezen jouw mening erg graag!

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt. Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen