Animal Selfie Wedstrijd

Animal Selfie Wedstrijd

Animal Selfie Wedstrijd: Selfies zijn hip en ‘in’. Het woord ‘selfie’ is zelfs gekozen tot het woord van het jaar door de Van Dale. Maar wat is een selfie nou precies? Een selfie is een gefotografeerd zelfportret gemaakt met een digitale camera of smartphone. Het internet stroomt er inmiddels vol mee en hele volksstammen plaatsen en masse hun selfies op Facebook. En zo kwamen wij op een idee. Een heel leuk idee, al zeggen we het zelf. Wij organiseren namelijk een Animal Selfie Wedstrijd, en je kunt er nog leuke prijzen mee winnen ook!

Animal Selfie Wedstrijd

Wat vragen we precies? Maak een aansprekend zelfportret van jouw dier, waar het zo mooi, zo lief of zo schattig mogelijk opstaat. Upload vervolgens deze afbeelding op onze Facebook-pagina en ding mee in onze wedstrijd. We verloten erg mooie prijzen, dus het meedoen is zeker de moeite waard.

Wat kun je allemaal winnen?

Voor onze Animal Selfie Wedstrijd hebben we het volgende prijzenpakket samengesteld:

Voor nr. 1:
Een waardbon ter waarde van €50,- vrij te besteden bij De Zomerhof.

Voor nr. 2:
Een uitgebreid pakket 1e hulp middelen voor mens en dier.  Ter waarde van €40,-

Voor nr. 3:
Een ezelwandeling voor maximaal 5 personen ter waarde van €30,-

Doe jij mee?

Dit prijzenpakket is toch zeker de moeite waard? Schiet daarom maar snel de leukste plaatjes van jouw dier(en) en plaats ze op onze Facebook-pagina. Je mag net zo vaak meedoen als je wilt, maar wel telkens met een ander dier natuurlijk. We zijn heel benieuwd :-)!

balkiOok met Delen of Liken doe je mee!

Vind jij dit nou ook een leuke wedstrijd? Deel of Like de actie dan op jouw eigen Facebook-pagina en maak nog meer kans op prijzen. Alle ‘Likers’ en ‘Delers’ op Facebook gaan namelijk gezellig mee voor het prijzenpakket. En als je zelf geen Facebook hebt, vraag dan iemand die jij kent of deze de Selfie-wedstrijd voor jou wil Liken en Delen.

Wij wensen je alvast heel veel plezier met het op de foto zetten van jouw dier als Selfie ;-) en met het bekijken van alle ingezonden foto’s op Facebook! Sommige honden zijn bang voor de lens van een fotocamera omdat ze deze zien als een groot oog dat ze bedreigend aanstaart. Maak dan de foto met je mobieltje, dat gaat nog veel sneller ook ;-)

Je kunt insturen t/m 31 januari 2014. Op 1 februari maken we de uitslag bekend via Facebook.

Krijg jij jouw dier maar niet goed op de foto en lijk je hem of haar maar niet duidelijk te kunnen maken dat je alleen maar een leuke foto wilt maken? Download dan ons gratis ebook 5 tips om zelf met dieren te praten en kom met deze tips zeker in goed contact met je dier!

 

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt. Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Gerry van Denken
Door

Gerry van Denken

op 11 Jan 2014

Leuk idee, ik doe ook mee! Met hartelijke en vrolijke groet, Gerry

Arend
Door

Arend

op 12 Jan 2014

Ik heb mijn poes zelf een selfie laten maken https://www.dropbox.com/s/1689410wxj5srbv/Selfie.jpg Gewoon een snoep brokje op de klik knop van de telefoon in Selfie stand. Wij hebben er twee deze met de witte snorharen is Leila, Nala is gitzwart. Beide ppezen zijn van dezelfde ouders alleen uit opvolgende nestjes Nala is van 1 april 2013 en Leila is van 7 september 2013, zij waren gratis maar behoren inmiddels qua geldbedrag tot de raskatten, enten, chippen, sterilisatie en het nodige materiaal als kattenbakken enz en omdat wij Leila kregen toen zij 10 a 11 dagen oud was ook nog eens de opvoeding ervan, het zij originele Europese korthaar poezen.

Reactie plaatsen