Allround IT medewerker gevraagd

Allround IT medewerker gevraagd

Allround IT medewerker vacature is vervuld.
Jim, onze nieuwste kracht, is amper ingewerkt of we zijn alweer op zoek naar de volgende vlam. Dit keer gaan wij in zee met een ongevederde tweepoter. De Zomerhof heeft een ontzettend leuke afwisselende baan voor iemand uit de IT-sector.

De selectieprocedure Allround IT medewerker

Tijdens de selectieprocedure wegen arbeidsethos en uitstraling voor De Zomerhof eigenlijk zwaarder mee dan opleiding. Verder selecteren wij onze medewerkers op inzet, loyaliteit, inzicht, gevoel voor humor, de wil om te leren, openstaan voor het communiceren  met dieren, van dieren houden.
We hebben vaker sollicitatierondes gehad en telkens kregen we van de sollicitanten terug: “Jeetje, zo’n sollicitatiegesprek heb ik nog nooit gehad. Het zet je wel aan het denken hoor, zoals jullie het aanpakken.”

Zo willen we het graag. We willen medewerkers die zelf nadenken. Daar zijn we blij mee. En als je snel de diepte in gaat, weet je ook sneller of een nieuwe kandidaat ook daadwerkelijk in het team past. We hebben een klein team en daarom is het voelen van de ‘click’ van wezenlijk belang.

Ben jij onze nieuwe Allround IT medewerker?

Heb jij een CV dat er niet om liegt? Ben jij enthousiast en energiek, volhardend, een doorzetter? Ben je klantgericht? Sta je open voor het gedachtegoed dat De Zomerhof uitdraagt? Ben je iemand die niet domweg orders opvolgt maar die zelf ook met nieuwe ideeën komt?

Onze nieuwe allround IT-medewerker houdt van computers, mensen, dieren en uitdagingen. Hij/zij is flexibel en luchtig in de omgang, sportief, een teamspeler, kan zelfstandig werken. Beschikt niet over een van-negen-tot-vijf-mentaliteit.

Wij denken aan een full-time functie. In eerste instantie voor drie maanden – gewoon even kijken of het allemaal soepeltjes loopt – maar waarschijnlijk voor veel langer. We hebben grootse plannen waarbij IT een belangrijke taak heeft.

Werkplek: De Zomerhof, Haaksbergen. We zitten in het buitengebied van Enschede/Haaksbergen. Op een prachtige locatie. Je gaat deel uitmaken van een superleuk team dat van elkaar leert en elkaar inspireert.

Elke dag hebben we een teamactiviteit. Deze varieert van brainstormen tot het helpen bij de verzorging van de flora en fauna op en rond het erf.

Voorwaarden sollicitatie

Voordat wij jouw sollicitatiebrief in behandeling nemen, vragen wij je twee opdrachten uit te voeren:
1. Download en lees onze Gratis tips om zelf met dieren te kunnen communiceren
Dan weet je met welke materie je te maken krijgt en kun je meteen afhaken als dit voor jou teveel de ‘ver-van-mijn-bed-show’ is.
2. Like onze Facebook-pagina. We kunnen alleen samenwerken met medewerkers die vierkant achter ons product staan en die niet het gevoel hebben dat zij zich in bochten moeten wringen bij hun vriendengroep als zij uitleggen waar zij werken c.q. solliciteren.

Wij nemen alleen sollicitatiebrieven in behandeling van hen die bovenstaande opdracht hebben uitgevoerd. Zo creëren we een natuurlijke selectie en voorkómen we teleurstellingen over en weer.

Stuur je cv en solliciatiebrief svp naar: nathalie@dezomerhof.nl

Beantwoord in je sollicitatiebrief svp de volgende vragen:

  • Wat is het #1 ding waar je trots op bent?
  • Wat is de leukste activiteit die je ooit hebt ondernomen ?
  • Wat is het beste boek dat je ooit hebt gelezen?
  • Waar krijg je energie van?
  • Als je één ding fulltime zou kunnen doen, wat zou dat dan zijn?
  • Wat vind je belangrijk in een bedrijf?
  • Wat is je favoriete quote?
  • Noem de bovenste 5 punten op jouw bucket list
  • Wat moeten we over jou weten?

Tip: neem het beantwoorden van deze vragen serieus. Hoe serieuzer jij bent, hoe serieuzer wij jou nemen.

De vacature van Allround IT medewerker is vervuld.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen