Aanvraag dierentolkconsult

Wanneer is een aanvraag dierentolkconsult nu handig? Altijd al Meer Willen Weten Over Jouw Dier? En Herken je Vragen als:  
  • Hoe komt het toch dat mijn paard de laatste tijd zo boos en onrustig is?
  • Mijn hond wil niks meer van mij weten, wat kan ik doen?
  • Mijn paard is onhandelbaar en er is geen land mee te bezeilen.
  • Mijn kat is erg bang voor onweer, zo ken ik haar helemaal niet! Hoe neem ik haar angst weg?
  • Mijn hond is opeens erg agressief, ik wil er alles aan doen om haar te helpen, maar ik weet niet hoe.
  • Mijn dier is overleden. Ik heb er toch nog vragen aan, kan ik deze ook stellen?
 Incl 21% BTW

     

A

Algemeen consult

€ 65,-

B

Reis door het lichaam (intensieve speurtocht door het lichaam van het dier naar lichamelijke kwalen en ongemakken)

€ 75,-

C

Sessie voor de verwerking van emotioneel trauma bij het dier

€ 75,-

 .      
  Combinaties TIJDELIJK met interessante kortingen:  
  A + B, normaal € 140,-

€ 115,-

  A + C, normaal € 140,-

€ 115,-

  B + C, normaal € 150,-

€ 125,-

  A + B + C, normaal € 215,-

€ 175,-

 

direct-toegang1

 

Wanneer helpt de aanvraag dierentolkconsult?

foto-3-150x150Een consult kan altijd helpen. Een consult kan aangevraagd worden voor het onverklaarbare gedrag van een dier, of als je je zorgen maakt om de gezondheid van je dier, of zelfs als je dier overleden is. Een Zomerhof-dierentolk gaat tijdens het consult een telepathisch gesprek aan met jouw dier om zo inzicht in de situatie te bieden. Vanuit De Zomerhof nemen we geen consulten aan voor vermiste dieren.

Wie neemt het consult af?

Wat is een kattengedragstherapeutMet jouw dier wordt gesproken door een professionele dierentolk die in verschillende trainingen persoonlijk is opgeleid door Dierentolk Mieke Zomer. Je wilt immers toch niet dat jouw dier oefenmateriaal is? Een Zomerhof-dierentolk is getraind in het stellen van controlevragen zodat je zeker weet dat er met jouw dier is gesproken en zodat je geen vaag algemeen verhaal terugkrijgt maar juist een verhaal waarmee je verder kunt. Waarmee jij en je dier worden geholpen. Onze dierentolken noemen zich met trots Zomerhof-dierentolk. Jouw dier is bij ons team van specialisten dus in goed handen.  

Wat zijn de ervaringen van anderen?

 • "De Zomerhof-dierentolk heeft over mijn hond verteld wat hij in Spanje meegemaakt heeft, het is echt onvoorstelbaar wat naar voren kwam en het klopte allemaal! Dit had ze niet kunnen weten!"
 • "De Zomerhof-dierentolk heeft me verteld wat de dierenarts niet wist. Je kon het met het blote oog niet zien en ook de mond van de dierenarts viel open." Je hebt me fantastisch geholpen!"
 • "Na de reading hebben mijn man en ik de nodige stappen kunnen ondernemen om nóg beter voor onze lieve Woezel te zorgen, hartstikke bedankt!"
 • "De Zomerhof-dierentolk heeft mij en mijn traumakonijntjes enorm geholpen. Naast het feit dat ze een geweldige dierentolk is, tolkt ze met haar hart. Ik heb veel vertrouwen in haar als dierentolk én als mens."
 • "Ik ben met mijn kat voor gedragsproblemen bij een Zomerhof-dierentolk uitgekomen en het heeft zó veel voor me betekend. Mijn kat is niet meer bang en functioneert liefdevol zoals voorheen."
 • "Dankzij de Zomerhof-dierentolk is onze kitten niet langer onzindelijk. Het voelt zo heerlijk om thuis te komen bij een gelukkige kat."
 

Wil jij net zo'n bijzondere ervaring met jouw dier?

Jij kunt net zo'n bijzondere ervaring hebben met jouw dier! Door een consult aan te vragen, komt jouw aanvraag direct bij een van onze Zomerhof-dierentolken terecht. Deze zijn dus direct opgeleid door Mieke Zomer. Zorg dat jouw dier zich gelukkiger voelt en beter in zijn vel komt te zitten. Dat gun je hem toch? Daar vraag je een consult voor aan.

Wat kost de aanvraag dierentolkconsult?

Bij ons heeft elk dier recht op een professioneel consult van een Zomerhof-gekwalificeerd dierentolk. Jouw dier is bij ons geen oefenmateriaal. Geen proefkonijn. Jouw dier is bij ons in goede handen. Het krijgt onze volle vakkundige aandacht, onze liefde en we benaderen het met onze passie. Voor minder doen we het niet. Komt je dierenarts er niet uit? Wil je weten wat je dier voelt? Vraag dan NU een consult aan.Incl 21% BTW

     

A

Algemeen consult

€ 65,-

B

Reis door het lichaam (intensieve speurtocht door het lichaam van het dier naar lichamelijke kwalen en ongemakken)

€ 75,-

C

Sessie voor de verwerking van emotioneel trauma bij het dier

€ 75,-

 .      
  Combinaties TIJDELIJK met interessante kortingen:  
  A + B, normaal € 140,-

€ 115,-

  A + C, normaal € 140,-

€ 115,-

  B + C, normaal € 150,-

€ 125,-

  A + B + C, normaal € 215,-

€ 175,-

 

direct-toegang1