3FM Serious Request - bewijs van betaling

3FM Serious Request - bewijs van betaling

Zoals gezegd zouden we je het 3FM Serious Request, bewijs van betaling  laten zien. De eindstand betrof €770, maar kort na de eindmelding op de blog kregen we nog drie betalingen binnen. De eindstand is daarmee dus zelfs iets hoger geworden, namelijk €785,-!We zijn ontzettend blij dat jij met ons dit bedrag hebt weten op te halen voor Serious Request. Geweldig, wat een bijdrage met z’n allen!!
Op Oudjaarsdag 2012 hebben we het bedrag overgemaakt naar. Het 3FM Serious Request, bewijs van betaling zie je hiernaast.

3FM Serious Request – bewijs van betaling

Dankzij jou maken we het mogelijk dat de er minder babysterfte is. Het blijft toch afschuwelijk om te bedenken dat er elke 6 seconden een baby sterft. Daar moet je toch echt niet aan denken. Wij zijn blij dat 3FM en het Rode Kruis er dit jaar voor kozen dit onderwerp te gaan behandelen. Het is een belangrijk issue in de wereld. De baby’s zijn de toekomst, waar dan ook ter wereld. We trekken ons hun lot erg aan, en zijn enorm geraakt dat iedereen zo geraakt is. Het bedrag dat opgehaald is, is ronduit fantastisch. We zijn zo blij dat we met jou aan deze actie een steentje hebben kunnen bijdragen. Dat heeft ons flink ontroerd.

Samenwerken om de wereld net iets mooier te maken

Nogmaals bedankt allemaal voor je enorme enthousiasme en inzet! Dankzij jou hebben we dit  3FM Serious Request, bewijs van betaling weten mogelijk te maken. We hebben op deze manier allemaal geweldig samengewerkt om de wereld weer net dat beetje mooier te maken :)

Wat een prachtig begin van dit nieuwe jaar!

Veel liefs van het voltallige Zomerhofteam

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt.Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen