Dierendag 2014 Wat geef je jouw konijn?

Dierendag 2014 Wat geef je jouw konijn?

Dierendag 2013 Wat geef je jouw konijn? Zoals je vast en zeker weet komt Werelddierendag er al weer aan. De uitgelezen dag om jouw konijn heerlijk extra te verwennen. Misschien koop je een extra wortel voor hem of haal je speciale konijnensnoepjes. Of misschien heb je wel een luxe mooie buitenren voor hem gekocht, waarin hij, naar hartenlust, vrij kan rondrennen, lekker graven en gras eten. Je doet er alles aan om jouw konijn het naar de zin te maken. Wat zou je er dan van zeggen dat er ook een speciaal cadeau is, dat je aan jouw konijn kunt geven, dat hem echt gelukkig zal maken? Helemaal gratis!

Wat geef je jouw konijn voor Werelddierendag?

De meeste konijnen lusten veel dingen. Zo heb je er vast geen probleem mee iets lekkers voor hem uit te zoeken voor Werelddierendag. Een wortel, een stukje fruit, een droge boterham. Knabbel lust het wel. En ook de voorzieningen die je treft om hem heerlijk de ruimte geven, binnen of buiten, worden in grote dank afgenomen. Jouw konijn heeft het getroffen met jou, en jij met hem. Hij komt zo heerlijk bij je knuffelen, en hij weet je altijd op te beuren met zijn grappige sprongetjes en lieve gezichtje. Zou het niet fijn zijn als je dit jaar met Werelddierendag een werkelijk uniek cadeau voor hem hebt, waar hij je zo dankbaar voor zal zijn, voor de rest van zijn leven?

Het mooiste cadeau voor jouw konijn

Het allermooiste cadeau dat je hem kunt geven is natuurlijk dat het jou ook een keer kan vertellen hoe het zich voelt. Of het blij is bij jou. Wat het liever zou willen. Wat het anders zou willen. Zou dat niet geweldig zijn? 

Normaal schakel je daarvoor een dierentolk in maar om Werelddierendag met alle dierenliefhebbers in Nederland en België te vieren, heeft www.dierentolk.nl speciaal voor jou een minicursus in elkaar gezet. Zodat jij zelf leert wat jouw konijn jou wil zeggen. Zodat jij zelf jouw konijn te verstaan. Helemaal gratis! 

Wil jij ook dit fantastische cadeau, speciaal voor jou en jouw konijn? Ontvang direct jouw minicursus helemaal gratis. Zo wordt jullie Werelddierendag er één om nooit te vergeten.

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt.Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen