Testimonials Workshop Tannetje koning 3

Testimonials Workshop Tannetje koning 3

Veel en goede informatie die voor mij grotendeels nieuw was – en een heel goede uitleg! Bijzonder om te horen dat voeding/vers vlees alleen al veel problemen kan voorkomen en oplossen. Tijd genoeg voor alle vragen en die werden ook uitgebreid beantwoord. Het was wel heel veel info, maar het past wel in één dag. Alles bij elkaar heel interessant en een heel plezierige workshop. Veel mensen denken dat ze hun dier goed voeren en door vaccinaties goed beschermen … ik zou ze aanraden deze workshop te doen. Anneke

Ik ben heel tevreden over de grote hoeveelheid informatie, het was overweldigend en leuk om het op zo’n open manier te horen. Nooit geweten dat er zoveel rommel in vaccinaties zit. Op tijd werd niet bezuinigd, iedereen kon alles vragen. Zeer leerzaam en absoluut aan te raden om deze workshop te gaan doen. Hoe breder dit bekend wordt, hoe meer dieren er baat bij hebben. Els

Ik kan geen verbeterpunten bedenken, ben erg tevreden. Het voldeed precies aan mijn verwachtingen. Het meest bijzondere dat ik gehoord heb, is dat je het eten voor de hond zelf mag voorkauwen. Ik vind dat een grappig idee dat ik wil proberen. Er was ruimschoots gelegenheid voor vragen. De locatie was goed en alles bij elkaar gaf deze workshop mij een vakantiegevoel. Ik zou anderen dit echt aanraden. De informatie is goed en volledig en sluit aan bij hoe ik vind dat we als mens met dieren horen om te gaan. Ik heb een fijn gevoel aan deze dag overgehouden. Cris

Zeer informatief en deskundig, een frisse, holistische kijk op de gezondheid van katten. Opent de ogen m.b.t. de huidige ‘medische’ praktijken. De workshop voldeed aan mijn verwachting. Een deelnemer

Het was duidelijk en overzichtelijk, de workshop was verrijkend, met name ook op het gebied van de voeding. Een deelneemster

Zeer helder en hoog kennisgehalte. Goed georganiseerd. Veel informatie. Voldoende tijd om vragen te stellen. Wat betreft rolstoelgebruik was de workshop lang genoeg. Een deelneemster

Nuttige informatie, helder uiteengezet. Toepasbaar in eigen situatie. Ik weet nu veel meer van wat ik wilde weten. De workshop was precies lang genoeg en er was ruim voldoende tijd om vragen te stellen. Leerzame workshop en aan te bevelen aan anderen … je krijgt echt waar voor je geld. Een deelneemster

Voor mij was het gedeelte ‘passief info ontvangen’ wat moeilijk te volgen. Toen het meer interactief werd, met praktijkvoorbeelden en uitwisseling, ging het prima. Ik heb de informatie gekregen die ik heel graag wilde ontvangen. Ik zou deze workshop zeker aan anderen aanbevelen … het levert een hoop informatie op waar je meteen in de praktijk mee aan de slag kunt gaan. Reïntegratiebegeleidster

Ik vond het zeer toegankelijk en compleet. Niet echt een workshop, maar meer een interactieve lezing/presentatie. Heel leerzaam en informatief, hier kan ik verder mee m.b.t. mijn katten. Ik zou deze workshop zeker aan anderen aanbevelen. Het is leerzaam, baanbrekend voor een verandering in de voeding van je katten en verantwoord. Bedankt voor de gastvrijheid!
Uitvaartverzorger

Veel belangrijke informatie, duidelijke uitleg, ik heb veel nuttige informatie gekregen m.b.t. de gezondheid van mijn katten. Tussendoor en ook tijdens het laatste uur was er voldoende tijd om vragen te stellen. Informatief en interessant, zeker aan te bevelen. Ik heb veel aan de besproken informatie gehad en kennis opgedaan m.b.t. de gezondheid van mijn katten die in de reguliere geneeskunde niet altijd geaccepteerd wordt. Sylvia

Ik stel het zeer op prijs dat een ‘gezaghebbend’ persoon als een dierenarts óók voor vers voer is en hier vanuit professioneel oogpunt overtuigend over kan vertellen. Over de informatie ben ik zeer tevreden – ik heb ook nog wat dingen over mijn eigen situatie kunnen vragen die ik bij mijn eigen dierenarts niet kwijt kan. Er was ruim voldoende tijd om vragen te stellen, ze reageerde op elke vraag, niemand werd overgeslagen. Al met al zéér interessant! Een deelneemster

Over de schrijver
Reactie plaatsen