Telepathisch contact met een dier

Telepathisch contact met een dier

Telepathisch contact  met een dier. Het is zo leuk om met het fenomeen te spelen. Om je dier telepathisch te trainen. Gewoon gezellig samen oefeningetjes doen. Het is grappig zoals Liza, onze Duitse Herder, erop reageert. Ook als ze niks bij ons te zoeken heeft, als wij haar niet hebben geroepen maar wel even over haar praten, zit ze in een mum van tijd voor ons … “Eh, hebben jullie het over mij?” Zo slapend vanuit de woonkamer naar opperste alertheid aan de picknicktafel buiten. Ogenschijnlijk vanuit het niets.

Een relaxte cursusdag

Vandaag draaien we cursus. Het is de vierde en meteen laatste cursusdag van de methode De Brontaal (Cursus Communiceren met Dieren). Dit betekent dat wij lekker relaxed kunnen zijn. Omdat we weten dat het iedereen toch wel gaat lukken. De cursisten hebben de afgelopen vier dagen zo’n brede en stabiele basis gelegd. Dat kan niet meer mis gaan. Wij hebben nu al plezier in de gedachte dat wij hun succes op deze vierde dag met tromgeroffel kunnen inluiden.
Maar dit terzijde.

Ik zet alvast wat klaar voor vandaag

En dus ontferm ik mij over het ontbijt voor de mensen die hier vannacht zijn blijven slapen.
Nathalie ligt nog wakker te worden en hond Liza ligt in de huiskamer, ook nog wakker te worden.
Wat een leven.
Tja, je hebt werkpaarden en luxe paarden.

De Calvinistische inslag ploetert dus in de keuken

Ik zet het brood klaar, haal de roomboter uit de koelkast, zet de melk en karnemelk klaar, ontdoe de kaas van de kaasstolp en snijd deze wat bij zodat ie wat makkelijker hanteerbaar is voor de kaasschaaf. De stukjes die na het wegsnijden resteren, zijn mooie beloningspuntjes voor Liza. Hiermee kan ik straks weer een leuk oefeningetje met haar doen. Nadat hier alles klaarstaat.
Alleen nog even even thee, het koffiezetapparaat aan, de ene thermoskan vullen met zoethoutthee, de andere met biologische muntthee. Ah, eerst nog even naar buiten om munt te plukken.
Zo. Het ontbijt staat klaar. De thee gereed voor gebruik. Het feest kan beginnen.

Telepathisch contact met een dier

Ik pak een van de puntjes kaas die ik zojuist heb afgesneden en houd het met twee handen voor mij. Op deze manier kan Liza netjes voor mij komen zitten. Telepathisch roep ik haar en laat ik haar zien dat ik kaas voor haar heb.
Al snel hoor ik rumoer in de gang. Ik hoor voetjes en geschuif over onze plavuizen. Nog voordat Liza de bocht om zeilt, zeg ik belonend: “Wat een knapperd ben je toch. Wat ben je toch een heel knap meisje”.

Tot mijn verbazing staat niet Liza maar Nathalie voor mij.
Halfwakker.
Ook dol op kaas.

 

——————

Heb jij ook ervaringen met telepathie? Deel je ze dan met ons? Onze lezers vinden jouw verhaal ook erg leuk om te lezen!
Of wil je juist ervaren hoe het is om telepathisch contact te hebben met je dier? Dan is het handig als je ons e-book download: Gratis tips om zelf met dieren te kunnen communiceren.
Of als je dit bericht op Facebook deelt of Tweet, dan breidt de kring van mensen die met dieren praten, zich steeds verder uit. En dat is wat we op De Zomerhof het liefste willen.
Doe je mee? Alsjeblieft?

 

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
jolanda
Door

jolanda

op 04 Jan 2014

Grappig verhaal. Ik heb dat met mensen, als ik heel sterk aan iemand denk dat belt diegene op of als ik heel sterk aan mijn zoon denk dan komt hij de kamer in. Heel veel liefs van Jolanda

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 07 Jan 2014

Ja Jolanda, die ken ik ook goed! Dan niet met jouw zoon natuurlijk, maar met andere mensen en dieren :-) Heel veel liefs aan jou!

Evy De Pinnewaert
Door

Evy De Pinnewaert

op 20 Nov 2014

Ik had een geweldige hond,mijn beste vriend Kazan ! Op een dag,ze was tien jaar en loops ging ze er vandoor met een andere vreemde hond. Ik was thuis in de zetel tv aan het kijken en had niet door dat ze weg was. Op een bepaald moment kreeg ik een warm en gelukzalig gevoel het was iets wat ik nog nooit gevoeld had ! Enkele minuten later als het over was kreeg ik een krop in mijn keel en was ik in paniek,waar was Kazan?? Ze kwam nooit meer thuis,maar ik had één geluk en dat was dat ze nog afscheid van mij komen nemen was! Enkele weken later stond de politie aan onze deur om te melden dat ze bij een veearts in de vriezer lag. We hebben haar gehavende lichaampje begraven maar ze bleef bij mij, ik had constant een bepaalde muffe geur in mijn neus,na verloop van tijd is die toch verdwenen. Ik zal je nooit vergeten Kazan !!

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 21 Nov 2014

Wat een bijzondere ervaring Evy! Dat je opeens zo'n warm en gelukzalig gevoel kreeg... wauw... Dankje voor het delen van jouw verhaal over Kazan. Wat kun je toch een mooie band samen hebben, hè? In gedachten een knuffel voor Kazan.

Marlene
Door

Marlene

op 04 Dec 2014

Met een glimlach heb ik de verhalen gelezen en wil daar graag ook een paar van mijn ervaringen bij zetten. Ik heb een leuke ervaring gehad op mijn kattenoppas-adresje waar ik voor drie katten moest zorgen. Ik zag tijdens het verschonen van de kattenbak, dat het achter de kattenbak ook nat was en vroeg mezelf af hoe dat kwam. Een van de katten stond vlak bij me en liep de bak in, draaide zich om en liep er weer uit. Ik moest lachen en vroeg wat hij deed en toen liep hij er weer in, draaide zich langzaam om, waardoor het deksel omhoog kwam en er ietwat schuin op de onderbak kwam te staan, toen hij er weer uitliep. Hij liet me zien wat er gebeurd was en ik vond dat zo bijzonder :) Ik heb ook regelmatig contact met de kat van de buren. We zien hem haast niet meer en op momenten vraag ik me af hoe het met hem gaat en dan staat hij ineens dezelfde dag voor het raam. Mijn kat en ik weten alle twee wanneer mijn man thuiskomt. Hij komt altijd op verschillende tijden thuis, dus het is niet voorspelbaar. Ik begin dan met steeds uit het raam te kijken of ik de auto al zie en onze kat begint zich uitgebreid te poetsen :D Elke ervaring die ik heb met telepathisch contact is heel bijzonder en zo verrijkend. Het maakt niet uit hoe ver weg iemand is. Het lijkt wel alsof de dieren weten dat je hiermee bezig bent, want wanneer ik een stukje ga fietsen, dan word ik regelmatig begroet door paarden, koeien en schapen. Alleen omdat ik van binnen "Hallo" tegen ze zeg. Je ziet ook steeds beter als een dier/insect je iets wil vertellen. Mijn ervaring is dat ze dan net zolang om je heen blijven, totdat je begrijpt wat ze "zeggen". Zo ben ik er achter gekomen dat mijn kat niet de vlinder uitdaagt, maar de vlinder mijn kat :) Liefs, Marlene

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 04 Dec 2014

Wat een leuk voorbeeld van telepathie en communiceren met dieren! Geweldig dat de betreffende kat het zo goed liet zien! Ook zo mooi dat jij het inderdaad benoemt onder de noemer communiceren. Veel mensen zullen het helaas nog afdoen met 'wat toevallig'. Nou gelukkig weten we wel beter ondertussen :-) Dankje voor het delen van je ervaringen Marlene. Nu kan iedereen lekker meegenieten. Heel veel plezier met alle vormen van communicatie met de dieren! Liefs, Nathalie

Rianne Maas
Door

Rianne Maas

op 30 Jan 2015

Ik heb gisteren een proefsessie gedaan met telepathie. Was erg leuk. En ik heb me voor opgegeven. Ik heb denk ik meer met dieren om telepathie te doen als met mensen. Misschien ook omdat ik een vorm van Autisme heb. Wil niet zeggen dat ik niet van mensen houd. Want ik heb gelukkig nog met diverse mensen goed contact. Ik wil gewoon weten hoe dieren aan hun manier van doen weten, waarom ze het doen. Niet alleen wanneer ze simpelweg om eten of snoepjes te krijgen. Maar meer, waarom heeft mijn oppashond in de gaten of ik er aan komt of dat iemand anders komt. Niet alleen het geluid van de auto, maar meer diepgang hoe een dier verschillend kan reageren op verschillende mensen. Zo ook met onze 6 lieftallige konijnen en 4 lieftallige zeugjes cavia. Ieder is zo verschillend en waarom zij op een bepaalde manier reageren. Het zelfde op de kinderboerderij waar ik een middag in de maand vrijwilligerswerk doe. Wanneer gaat Saartje de ezel balken, dit buiten etenstijd om, of hoe reageert het op bepaalde situaties en waarom..... enz. Zo zijn er wel meer voorbeelden..... te noemen. Om hierdoor meer contact te krijgen met je dier en waarom. En waarom de ene anders reageert dan de ander. Groetjes Rianne

Laura
Door

Laura

op 04 Feb 2015

Lieve Rianne, Bedankt voor het delen van jouw reactie. Hartstikke leuk dat je mee gaat doen met de training Telepathie. We zijn heel benieuwd hoe het je vergaat. We zouden het heel erg waarderen om te lezen wat je ervaringen zijn met de dieren om je heen. Wat je ziet veranderen in het contact en wat voor bijzondere dingen er gebeuren. Als je ons op de hoogte zou willen houden, heel erg graag :-)!

Reactie plaatsen