Telepathisch contact met mijn kat

Telepathisch contact met mijn kat

Telepathisch contact met mijn kat

Ik zit zojuist in de keuken een kopje koffie te drinken en onze kater Blubs komt buiten in het raamkozijn zitten.
Eens kijken of ik nu telepathisch contact met mijn kat kan hebben 😉

In gedachten roep ik hem: “Blubs, Blubsie, Blubs!”.
Ik zie zijn oortjes heen en weer gaan, zo van: “Wat hoor ik? Waar komt dat vandaan?”
In gedachten weer zeg ik: “Blubs, ik zit achter je! In huis. Kijk maar!
Ik zie dat Blubs mij zoekt met zijn ogen.

Ik stuur hem een plaatje van ons huis met mij achter het raam.

Meteen kijkt meneer om, zo van: “Oh zit je daar!”

Zo leuk om mee te maken en dat ik door telepathisch contact met mijn kat steeds beter word in het communiceren met dieren.
De cursus vond ik heel mooi, goed opgezet en zo fijn om met gelijkgezinde mensen te zijn.

Ik heb genoten en geniet nog elke dag.

Dank voor deze mooie cursus die jullie bieden. Super!!

Liefs, Agnes

 

Heb jij zelf een mooie telepathische ervaring met jouw dier?
Of je nu wel of niet ooit een cursus in het communiceren met dieren hebt gevolgd?
Schrijf ‘m hieronder op als reactie. Wij genieten dan met je mee, plus alle lezers na jou.

 

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
anoniem
Door

anoniem

op 12 Jul 2021

Wat bijzonder dat het zo allemaal kan he, fijn om zoiets te kunnen lezen 😉

Joke van het Zomerhof-team
Door

Joke van het Zomerhof-team

op 12 Jul 2021

Dank je voor je reactie!

Reactie plaatsen