Praten met je huisdier

Praten met je huisdier

Praten met je huisdier. Over vijf tot tien jaar is het technisch mogelijk om met dieren te praten. Wat zijn we vandaag blij met de techniek. De techniek die niet alleen ons maar ook de dieren nu niet in de steek laat. Eindelijk krijgen de dieren een stem. Eindelijk kunnen ze gaan vertellen waaraan ze in de basis behoefte hebben. Vind jij het ook zo ontzettend jammer dat het nog vijf tot tien jaar moet duren voordat het zo ver is? Dan hebben wij de oplossing!

Praten met je huisdier met behulp van de techniek

De oplossing is het volgen van een degelijk wetenschappelijk meetbare cursus in het communiceren met dieren. Een cursus waarin je Nu al leert om te begrijpen wat je huisdier zegt. Daar hoef je dus helemaal geen tien jaar voor te wachten! Het huisdier dat je nu hebt, is dan allang al dood, waarschijnlijk. Die heeft er dan niks meer aan. Wacht dus niet langer. Wacht niet op de techniek maar neem het heft NU in eigen handen!

Praten met je huisdier kun je nu al leren

Met onze Cursus in het Communiceren met Dieren ben jij de techniek tien jaar voor! En misschien wel twintig jaar. Want tijdens onze cursus leer je zo ontzettend veel meer dan alleen te vragen welke brokjes je dier lekker vindt. Gun jezelf en je dier(en) deze cursus. Het is werkelijk geweldig wat je gaat leren en wat de dieren allemaal met jou kunnen delen. Wil je een voorproefje? Haal dan even ons gratis e-book op: Gratis tips om zelf met dieren te kunnen communiceren.

De wetenschap voorspelt

De wetenschapper die het technisch mogelijk maakt om te praten met je huisdier, voorspelt dat de mogelijkheid om met dieren te praten de kijk van heel wat mensen indringend zal veranderen. “Mensen  zullen zich gaan realiseren dat dieren levende, denkende wezens zijn, die het leven van de mens verrijken. Wat ik hoop, is dat we beter samen zullen werken met dieren in plaats van ze uit te buiten”, aldus de bioloog. Klik hier voor het hele Artikel in de Telegraaf. Schrijf je vandaag nog in voor onze Cursus Communiceren met Dieren. Help je ons dit bericht als een olievlek te verspreiden onder iedereen die van dieren houdt? Druk dan op Like of Tweet dit bericht. Op deze manier kunnen we nu al heel veel mensen en dieren helpen en hoeven de dieren niet eerst nog 10 jaar te wachten. Help ons de dieren hun stem terug te geven. Like of Tweet. Nu. Namens hen, heel erg bedankt.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen