ParaVisie Award

ParaVisie Award

ParaVisie is een spiritueel maandblad dat al meer dan 25 jaar bestaat. Elk jaar wordt de prestigieuse ParaVisie Award uitgereikt. Er zijn drie verschillende categorieën die meedingen naar de award: Medium van het jaar, Boek van het jaar en Inspirator van het jaar.  In elke categorie worden telkens vier genomineerden voorgesteld.
Dierentolk Mieke Zomer is ook een van de gelukkigen geweest die deze Award in ontvangst heeft mogen nemen in de categorie Medium van het jaar. Mieke was de allereerste Nederlandse dierentolk die ooit tot de genomineerden behoorde. Met haar streden destijds Peter van der Hurk, Diasha Bol en nog een derde mee naar de eeuwige roem.

Vaste columniste ParaVisie

Mieke schreef al jaren columns voor de ParaVisie. Ze was onder de lezers behoorlijk populair. Zelfs zodanig dat ze als columniste op straat werd herkend ;-) Juist die populariteit heeft er vermoedelijk toe bijgedragen dat zij met kop en schouders boven de andere genomineerden eindigde. Met 52% van de stemmen liet zij Peter van der Hurk achter zich die met 38% van de stemmen naar huis ging.

ParaVisie Award

Mieke heeft het een enorme eer gevonden om deze onderscheiding in ontvangst te mogen nemen. Mieke was namelijk nog maar vier jaar eerder ondergedompeld geraakt in de spiritualiteit. En eigenlijk was ze daarmee een groentje tussen zwaargewichten zoals bijvoorbeeld Daisha en Peter. Laatstgenoemde is inmiddels bekend van het RTL televisieprogramma Het Zesde Zintuig, Plaats Delict.
De felbegeerde onderscheiding hangt nog steeds in de woonkeuken van De Zomerhof.

Plotse spirituele transformatie

Hoe die plotse transformatie naar de spiritualiteit tot stand kwam, beschrijft Mieke in Mijn wereld veranderde als een donderslag bij heldere hemel. Van het ene op het andere moment werden haar ogen geopend voor een wereld die zij eerder niet heeft willen en kunnen zien omdat ze daar nog niet klaar voor was.

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt.Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen