Overnachten in Bathmen en omgeving

Overnachten in Bathmen en omgeving

Overnachten in Bathmen en omgeving

Veel van onze cursisten in het Communiceren met Dieren komen van verder weg en willen graag in de buurt van De Zomerhof blijven overnachten. Over alle onderstaande adressen, variërend van € 10,- tot € 80,- p.p.p.n. kregen wij enthousiaste verhalen terug.

Wil je kosten besparen? Vraag dan bij boeking aan de locatie of je een kamer kunt delen met één van je medecursisten.
Vaak kan dat wel.

Bed & Breakfast Bathmen (Aanrader!)
Max van der Vlugt 
Ontvangt onze cursisten heel graag!
vlugt085@planet.nl
0570541945
0654674815

De Pothaar

De Olde Stal

Klein Arkelsteijn

Erve Dikkeboer

Stayokay 

Familie Roeterdink

Bed & Breakfast Bij de Wilg (je kunt vragen om met twee personen op 1 kamer te slapen om de kosten te drukken)

Zijn op deze locaties geen bedden meer vrij? Kijk dan zelf even verder op de site van Bathmen Promotie voor het overnachten in Bathmen en omgeving.

Heb je goede ervaringen met bovenstaande overnachtingslocaties of met een andere?

Plaats je reactie hieronder. De cursisten na jou kunnen dan steeds beter een goede keuze maken!
Namens hen, dankjewel!

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Britt
Door

Britt

op 19 Mar 2017

Ik heb overnacht in De Pothaar. Met een camper kan je daar gezellig staan. Rustige plaats, vriendelijk onthaal en mooie omgeving.

Daniela
Door

Daniela

op 19 Mar 2017

We hebben 2x 2 nachten overnacht in B&B De Oldestal in Lettele. Fijn appartement, fijne slaapkamers. Goed verzorgd ontbijt. Echt een aanrader!!!

Doris van Drongelen
Door

Doris van Drongelen

op 19 Mar 2017

Een weekendje Bathmen met een overnachting in Dikkeboer, ontzettend leuk!! Gastvrij, mooie huisjes, lekker ontbijt. Een prachtige omgeving zelfs een echte ooievaar gezien. Voor herhaling vatbaar!!!!!

corinne
Door

corinne

op 19 Mar 2017

Ik heb overnacht bij Dikkeboer, een echte aanrader. Hele mooie omgeving, mooie huisjes, aardige mensen en heerlijk hapje gegeten.

Carla Verhagen
Door

Carla Verhagen

op 19 Mar 2017

Ik heb overnacht in B&B Olde Stalle in Lettele. Prachtige oude boerderij die midden in een weids landschap ligt. Zeer vriendelijke mensen, goed ontbijt en heerlijke eigen ruimte met keuken, woonkamer, 2 slaapkamers en badkamer. Zeker een aanrader.

Reactie plaatsen