Oefengroep Communiceren met Dieren

Oefengroep Communiceren met Dieren

Toen ik zelf jaren geleden voor het eerst met deze materie in aanraking kwam, voelde ik mij er behoorlijk alleen in staan. Ik kende niemand in mijn omgeving die wist wat ik nu weet. Ik kon bij niemand steun of raad vragen. Een soort van Alleen op de Wereld voelde ik mij. Op het moment dat ik zelf cursus ging geven in het Communiceren met Dieren, was een van de belangrijkste drijfveren: er moet een forum komen waarin mensen die de cursus hebben gevolgd, veilig hun ervaringen kunnen delen.

En dat forum is er gekomen. En OF dat forum er is gekomen ;-)

Oefengroep Communiceren met Dieren

Het forum draait sinds 2006 en telt gemiddeld 150 deelnemers.

Heb je ooit de Cursus Communiceren met Dieren bij ons gevolgd, dan kun je lid worden van de Oefengroep Communiceren met Dieren. Dit is voor vrijwel iedereen enorm interessant.

Herken je je bijvoorbeeld in een van de volgende punten?

 • je bent soms onzeker over de kwaliteit van je gesprekken en daarom heb je een steuntje in de rug nodig
 • de reacties op je gesprekken met dieren ‘van buitenaf’ maken je onzeker
 • je hebt behoefte aan een gevoel van ‘thuiskomen’ tussen gelijkgestemden. Je staat er niet meer alleen in
 • je bent in de gelegenheid om heel veel kennis over dieren uit te wisselen
 • je bent in de gelegenheid om heel veel kennis over het communiceren met dieren uit te wisselen
 • als je eigen dier ziek is of extra aandacht nodig heeft, kun je deze aandacht gratis vragen van de andere leden van de Oefengroep
 • je wil na de cursus communiceren met dieren graag in een positieve flow blijven
 • je wil je ervaringen delen met medecursisten of met cursisten uit je eigen groep of uit andere groepen
 • je hebt behoefte aan maandelijks een nieuwe meditatie
 • je wil profiteren van de privileges die leden van de Oefengroep
 • je kunt door je medecursisten met een onbeperkt aantal dieren van jou zelf laten praten
 • je hebt geen zin om op YouTube te zoeken maar wil alleen de leukste en meest diervriendelijke filmpjes over dieren achter elkaar kunnen bekijken

 

Zou het niet geweldig zijn om dit allemaal in 1 dierenforum terug te vinden?

 • Een forum met liefdevolle mensen die je ondersteuning bieden waar je dat nodig hebt
 • een forum waar je je hart kunt luchten onder gelijkgestemden
 • een forum waar je je gehoord voelt
 • een forum waar je elkaar naar een hoger level brengt.

Heb jij ook de cursus Communiceren met Dieren  bij ons gevolgd en heb je interesse in de Oefengroep Communiceren met Dieren? Stuur ons dan even een mailtje. dan laten wij jou weten hoe jij jezelf kunt aanmelden. info@dezomerhof.nl

Ook kun je alvast de Gratis tips om zelf met dieren te kunnen communiceren uitproberen of het boek Dieren – Sprekend als Mensen bestellen!

 

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen